Master Softone dimmable

Štedna žarulja

  Master Softone dimmable

  Štedna žarulja

  Superioran ugođaj uz dizajn za prigušivanje i odličan rad

  Ova štedna žarulja kombinira prigušivanje do 1% i vrhunske radne značajke (duži vijek trajanja, jednostavno prebacivanje), meko toplo svjetlo i tradicionalni dizajn, pružajući vam ugodan osjećaj koji proizlazi iz činjenice da ćete na lijep način štedjeti novce sljedećih 20 godina. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Master Softone dimmable Štedna žarulja

12 W, Topla bijela, Grlo E27 872790082518300 Pronađi slične proizvode

Superioran ugođaj uz dizajn za prigušivanje i odličan rad

Mogućnost prigušivanja, dug vijek trajanja, ugođaj i radne značajke

 • Mogućnost prigušivanja do 5%

  Dizajnirana za pružanje savršenog prigušivanja radi dočaravanja željenog ugođaja za bilo koju aktivnost, od opuštenog do aktivnog.

 • Štedi novac i do 80% energije

  Ova žarulja štedi novac i do 80% energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Dakle, smanjite svoje račune za struju i odmah započnite sa štednjom.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: