LED

  Oblik svijeće

  Jedna žarulja oblika svijeće, a tri postavke rasvjete

  Ponekad vam se čini da vam treba promjena ugođaja sukladno onome što radite. LED žarulja oblika svijeće SceneSwitch tvrtke Philips omogućava vam lako mijenjanje ugođaja uz postojeći prekidač. Nije potreban prekidač za prigušivanje niti dodatna instalacija. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LED Oblik svijeće

5, 5 – 4 – 2 W (40 W), E14, Topla bijela, Bez mogućnosti prigušivanja 8718696598474 Pronađi slične proizvode

Jedna žarulja oblika svijeće, a tri postavke rasvjete

Funkcionira s postojećim prekidačem

 • Visoka razina uzvrata boje (CRI > 80) za živopisne boje

  Visoka razina uzvrata boje (CRI > 80) za živopisne boje

  Indeks uzvrata boje (CRI) upotrebljava se za opis učinka koji svjetlosni izvor ima na izgled boje. Prirodno vanjsko svjetlo ima CRI vrijednost 100 i upotrebljava se kao standard za usporedbu s bilo kojim drugim svjetlosnim izvorom. CRI vrijednost LED žarulja tvrtke Philips uvijek je viša od 80, što je blizu vrijednosti sunčeve svjetlosti, što znači da su boje vjerne i prirodne.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Uštedite do 80 % energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Dakle, smanjite svoje račune za struju i odmah započnite sa štednjom.

 • Žarulja može memorirati vašu posljednju postavku

  Ova žarulja Scene Switch ima ugrađen memorijski čip koji omogućava memoriranje posljednje postavke ako se prekidač isključi na duže od 6 sekundi. Ako ne mijenjate aktivnosti često, žarulja će biti u vama omiljenom načinu rada kada je ponovo uključite.

 • Nije potreban prekidač za prigušivanje niti dodatna montaža

  Pruža odlične različite svjetlosne scene odmah po vađenju iz pakiranja kako bi se zadovoljile vaše različite potrebe i raspoloženja. Pametan dizajn u samoj je žarulji, tako da nije potreban prekidač za prigušivanje niti dodatna montaža. Samo žarulju koju imate zamijenite ovom žaruljom Scene Switch i moći ćete mijenjati različite scene pritiskom postojećeg zidnog prekidača. Zahtijeva najmanje ulaganje i najmanji trud, a pruža uživanje u najvećoj razini udobnosti. Sada lako možete promijeniti ugođaj sukladno onome što radite i trenutnom raspoloženju.

 • Vratite žarulju na zadane tvorničke postavke

  Ako se koristi više žarulja i više nisu sinkronizirane, samo pritisnite prekidač (uključite ga i isključite u roku od 1 sekunde) kako biste žarulje vratili na zadane tvorničke postavke.

 • Tri postavke rasvjete: 2700 K, 2500 K i 2200 K

  Svjetlost može imati različite temperature boje, što se naznačava jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Žarulje niske vrijednosti u jedinicama Kelvin stvaraju toplo, ugodno svjetlo, dok one visoke vrijednosti u jedinicama Kelvin pružaju svjetlo koje više potiče na aktivnost. Ove nove žarulje Scene Switch omogućavaju vam prelazak s funkcionalne rasvjete na prirodno svjetlo te ugodno, toplo prigušeno svjetlo. Razine osvjetljenja mogu se mijenjati od 100 %, preko 40 % do 10 %. Sada lako možete prilagoditi prostoriju raznim zadacima ili je uskladiti s raspoloženjem.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: