Rasvjeta
Odabir žarulje
Žarulja
9,5 W (60 W); E27; topla bijela; matirana; žarulja

LED Žarulja

9, 5 W (60 W), E27, Topla bijela, Matirana 8718696598375 Pronađi slične proizvode
 • Jedna žarulja, dvije boje svjetlosti

  LED

  Žarulja

  8718696598375 Pronađi slične proizvode

  Kada promijenite aktivnost, jednostavno promijenite boju svjetla u skladu s njome. LED žarulja SceneSwitch tvrtke Philips omogućava laku promjenu toplog i jarkog svjetla za privlačan ugođaj u hladno svjetlo koje ispunjava energijom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Jedna žarulja, dvije boje svjetlosti

Funkcionira s postojećim prekidačem

 • Visoka razina uzvrata boje (CRI > 80) za živopisne boje

  Visoka razina uzvrata boje (CRI > 80) za živopisne boje

  Indeks uzvrata boje (CRI) upotrebljava se za opis učinka koji svjetlosni izvor ima na izgled boje. Prirodno vanjsko svjetlo ima CRI vrijednost 100 i upotrebljava se kao standard za usporedbu s bilo kojim drugim svjetlosnim izvorom. CRI vrijednost LED žarulja tvrtke Philips uvijek je viša od 80, što je blizu vrijednosti sunčeve svjetlosti, što znači da su boje vjerne i prirodne.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Uštedite do 80 % energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Dakle, smanjite svoje račune za struju i odmah započnite sa štednjom.

 • Nije potreban prekidač za prigušivanje niti dodatna montaža

  Pruža odlične različite svjetlosne scene odmah po vađenju iz pakiranja kako bi se zadovoljile vaše različite potrebe i raspoloženja. Pametan dizajn u samoj je žarulji, tako da nije potreban prekidač za prigušivanje niti dodatna montaža. Samo žarulju koju imate zamijenite ovom žaruljom Scene Switch i moći ćete mijenjati različite scene pritiskom postojećeg zidnog prekidača. Zahtijeva najmanje ulaganje i najmanji trud, a pruža uživanje u najvećoj razini udobnosti. Sada lako možete promijeniti ugođaj sukladno onome što radite i trenutnom raspoloženju.

 • Vratite žarulju na zadane tvorničke postavke

  Ako se koristi više žarulja i više nisu sinkronizirane, samo pritisnite prekidač (uključite ga i isključite u roku od 1 sekunde) kako biste žarulje vratili na zadane tvorničke postavke.

 • Boja svjetla mijenja se pritiskom postojećeg zidnog prekidača

  Pritisnite prekidač kako biste promijenili ugođaj iz svjetla sličnog prirodnom dnevnom svjetlu do svjetla koje je toplo i ugodno te koje vam pomaže da se opustite i uživate u trenutku. Sada lako možete prilagoditi prostoriju raznim aktivnostima ili je prilagoditi svom raspoloženju.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: