-

Senzor pokreta

  -

  Senzor pokreta

  Uključite svjetla

  Dodajte senzor za pokret sustavu Philips hue radi praktičnosti, spokoja i štednje energije. Baterijsko napajanje i potpuno bežični rad omogućavaju smještanje bilo gdje u domu. Konfiguriranje je lako uz aplikaciju Philips hue. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Uključite svjetla

Aktivirana pokretom

 • Pokreće hue svjetla nakon prepoznavanja pokreta

  Povežete li Philips hue senzor pokreta i Philips hue most putem aplikacije Philips hue, Philips hue svjetla uključit će se automatski kad uđete u prostoriju. Savršeno za WC, kupaonicu, hodnik, podrum ili garažu. U aplikaciji možete odabrati koja će se scena ili postavka svjetlosti aktivirati nakon prepoznavanja pokreta. Kad pokreti prestanu, svjetla će se automatski isključiti.

 • Automatski uključuje nježno noćno svjetlo

  Možete postaviti različite postavke rasvjete za dan i noć. Tijekom dana, senzor može aktivirati blistavo bijelo svjetlo kako biste mogli bolje vidjeti. Noću može uključiti nježno noćno svjetlo kad vi ili vaše dijete ustanete iz kreveta. Dovoljno da se snađete u mraku bez buđenja ostalih članova obitelji.

 • Povežite do 50 hue svjetiljki tvrtke Philips

  Možete povezati do 50 svjetiljki i raznih dodataka na hue most tvrtke Philips (nije u kompletu). Jednostavno započnite s bilo kojim od dostupnih početnih kompleta ili jednim mostom i počnite dodavati hue proizvode tvrtke Philips. Nakon toga svjetiljkama ćete moći upravljati jednostavnim pomicanjem prsta uz aplikaciju Philips hue za iOS i Android. Philips hue za upravljanje svjetiljkama koristi ZigBee, pouzdanu tehnologiju male potrošnje energije. Sustav neprestano unapređujemo novim značajkama i poboljšanjima. Ažuriranja softvera i programskih datoteka izvršavaju se bežično i jednostavno, izravnim povezivanjem s Philips hue proizvodom.

 • Svjetla će se uključiti samo kad su potrebna

  Zahvaljujući integriranom senzoru osvjetljenja, svjetla će se uključiti samo kad su potrebna. Osjetljivost osvjetljenja možete jednostavno mijenjati u aplikaciji Philips hue, tako da se senzor aktivira samo kad vam je potrebno dodatno osvjetljenje. Osim toga, senzor pokreta pomaže u uštedi energije jer automatski isključuje svjetla u područjima koja se ne koriste. Kad pokreti prestanu, svjetla će se prvo prigušiti, a zatim nakon odabranog vremena automatski isključiti.

 • Izostanak kabela omogućava smještanje bilo gdje u domu

  Senzor pokreta napaja se baterijom, ne koristi kabele i možete ga jednostavno smjestiti bilo gdje u domu. Postavljanje se obavlja u roku od nekoliko minuta. Jednostavno ga stavite na policu, bočni stol ili ga montirajte na zid ili strop pomoću priloženog vijka. Na metalne površine možete ga pričvrstiti i pomoću magneta. Kut prepoznavanja možete podešavati okretanjem senzora u odgovarajućem smjeru.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: