White Ambiance

  White Ambiance

  Rasvjeta za sve vaše trenutke

  Dodajte žarulju Philips hue White Ambiance svom Philips hue sustavu osjećat ćete se bolje zahvaljujući prirodnom bijelom svjetlu koje vam pomaže da se razbudite, napunite energijom, koncentrirate, čitate i opuštate. Povežite ga s Philips hue mostom i kontrolirajte onako kako želite. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Hue White Ambiance

Jedna žarulja, E27, 9, 5 W 8718696548790 Pronađi slične proizvode

Rasvjeta za sve vaše trenutke

Od zore do sumraka

 • Od tople bijele do hladne i svijetle danje svjetlosti

  Postavite odgovarajući ugođaj za svaki trenutak uz različite nijanse predivnog svjetla prirodne bijele boje. Pomoću aplikacije postavite bilo koju nijansu bijelog svjetla, od hladnog dnevnog svjetla koje ispunjava energijom do opuštajućeg toplog bijelog svjetla. Preuzmite kontrolu i postavite atmosferu. Ne previše svijetlo. Ne previše tamno. Baš kako treba.

 • Napunite se energijom, koncentrirajte se, opustite i čitajte uz svjetlo

  Svjetlo utječe na naše raspoloženje, ponašanje, usredotočenost i rutine. Aplikacija omogućava postavljanje optimalne svjetlosti za određeni trenutak. Uz hue tvrtke Philips možete se napuniti energijom, usredotočiti, opustiti i čitati. Pretvorite svakodnevne aktivnosti u trenutke u kojima ćete uživati. Osjećat ćete se drugačije. Osjećat ćete se bolje.

 • Nježno se budite uz osobni izlazak sunca

  Olakšajte rutinu spavanja i nježno se budite kako biste svježi započeli svaki dan. Philips hue pomoći će vam da se izvučete iz kreveta na lijep način. Intenzitet svjetla postepeno se povećava, dajući vam osjećaj da se prirodno budite uz sunčevo svjetlo – nema grubog buđenja alarmom budilice.

 • Povežite do 50 hue svjetiljki tvrtke Philips

  Na Philips hue most (priložen) možete povezati do 50 svjetiljki i 7 hue prekidača za prigušivanje. Jednostavno započnite s bilo kojim od dostupnih početnih kompleta i počnite dodavati hue proizvode tvrtke Philips. Nakon toga svjetiljkama ćete moći upravljati jednostavnim pomicanjem prsta uz intuitivnu aplikaciju Philips hue za iOS i Android pametne uređaje. Philips hue za upravljanje svjetiljkama koristi ZigBee, pouzdanu i sigurnu tehnologiju male potrošnje energije. Sustav neprestano unapređujemo novim značajkama i poboljšanjima. Ažuriranja softvera i programskih datoteka izvršavaju se bežično i jednostavno, izravnim povezivanjem s Philips hue proizvodom

 • Pripremite se za dan

  Preskočite jutarnju kavu i pripremite se za dan uz hladno, jarko dnevno bijelo svjetlo koje vam pomaže da tijelo i um napunite energijom. Savršeno za trenutke kada trebate poticaj ili kada vam opadne razina energije.

 • Uživajte u savršenom čitanju

  Satima se izgubite u omiljenim romanima uz hue tvrtke Philips. Pruža vam odgovarajuće bijelo svjetlo za savršeno čitanje.

 • Opustite se uz toplo bijelo svjetlo

  Podignite noge i opustite se uz meki sjaj bijele svjetlosti za savršen kraj dana. Opuštajuće bijelo svjetlo pomoći će vam da se opustite navečer i bolje spavate noću.

 • Ostanite usredotočeni

  Ostanite usredotočeni zahvaljujući fino ugođenom jarkom bijelom svjetlu. Pomoći će vam da zadatke obavite brzo i učinkovito bez ometanja, bilo da učite za ispit, radite od kuće ili birate odjeću u kojoj želite zasjati.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: