Prekidač za prigušivanje

  Prekidač za prigušivanje

  Najbrži način prigušivanja hue svjetiljki

  Philips hue prekidač za prigušivanje prekidač je s baterijskim napajanjem za sustav Philips hue. Povežite ga s Philips hue mostom, konfigurirajte pomoću aplikacije i upravljajte omiljenim Philips hue svjetlima bez uporabe pametnog uređaja.

 • Najbrži način prigušivanja hue svjetiljki

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Najbrži način prigušivanja hue svjetiljki

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Najbrži način prigušivanja hue svjetiljki

S bilo kojeg mjesta

 • Prigušite Philips hue svjetla

  Povežite Philips hue prekidač za prigušivanje s Philips hue mostom, konfigurirajte ga pomoću aplikacije i upravljajte omiljenim Philips hue svjetlosnim ugođajem bez upotrebe pametnog uređaja. Možete uključivati/isključivati uređaje ili glatko prigušivati svjetlo do odgovarajuće svjetline.

 • Postavite ga na bilo koje mjesto gdje želite prekidač za svjetlo

  hue prekidač za prigušivanje s baterijskim napajanjem može se koristiti kao standardni zidni prekidač. Možete ga postaviti gdje god želite, pomoću vijaka ili samoljepljive trake na stražnjoj ploči prekidača. Postavljanje je brzo i jednostavno, bez kabela i gnjavaže.

 • Bežični prekidač i daljinski upravljač u jednom

  Prekidač je magnetski i može se odvojiti od stražnje ploče. To vam omogućuje da Philips hue prekidač za prigušivanje koristite i kao daljinski upravljač za svjetlo uz domet do 12 metara u zatvorenom prostoru.

 • Napajanje na baterije olakšava smještanje u kući

  Philips hue prekidač za prigušivanje napaja se na baterije pa je njegovo postavljanje brzo i lako.

 • Povežite do 50 hue svjetiljki tvrtke Philips

  Možete povezati do 50 svjetiljki i 10 dodataka na Philips hue most (nije u kompletu). Jednostavno započnite s bilo kojim od dostupnih početnih kompleta ili zasebnim mostom i počnite mu dodavati Philips hue proizvode. Zatim ćete moći upravljati svjetiljkama jednostavnim pomicanjem prsta uz intuitivnu aplikaciju Philips hue. Philips hue za upravljanje svjetlima koristi ZigBee, pouzdanu i sigurnu tehnologiju male potrošnje energije. Sustav neprestano unapređujemo novim značajkama i poboljšanjima. Ažuriranja softvera i programskih datoteka izvršavaju se bežično i jednostavno, izravnim povezivanjem s Philips hue proizvodima.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: