Komplet za bežično prigušivanje

  Komplet za bežično prigušivanje

  Bežično prigušivanje

  Uživajte u glatkom bežičnom prigušivanju. Philips hue komplet za bežično prigušivanje kombinira napredni bežični prekidač za prigušivanje i LED žarulju Philips hue White. Montaža nije potrebna. Prekidač jednostavno postavite gdje god želite i koristite ga kao daljinski upravljač. Saznajte više

 • Bežično prigušivanje

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Bežično prigušivanje

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Hue Komplet za bežično prigušivanje

Bežično prigušivanje

može se koristiti odmah po vađenju iz pakiranja

 • Samo postavite žarulju i uključite svjetiljku

  Uz ovaj komplet koji ne zahtijeva montažu sve što trebate učiniti je postaviti hue White LED žarulju u standardni priključak i uključiti svjetiljku. Odmah možete upravljati svjetlom pomoću hue prekidača za prigušivanje s baterijskim napajanjem. Ne morate zvati montažera.

 • Postavite ga na bilo koje mjesto gdje želite prekidač za svjetlo

  hue prekidač za prigušivanje s baterijskim napajanjem može se koristiti kao standardni zidni prekidač. Možete ga postaviti gdje god želite, pomoću vijaka ili samoljepljive trake na stražnjoj ploči prekidača. Postavljanje je brzo i jednostavno, bez kabela i gnjavaže.

 • Bežični prekidač i daljinski upravljač u jednom

  Prekidač je magnetski i može se odvojiti od stražnje ploče. To vam omogućuje da Philips hue prekidač za prigušivanje koristite i kao daljinski upravljač za svjetlo uz domet do 12 metara u zatvorenom prostoru.

 • Kontrolirajte do 10 svjetiljki odjednom jednim prekidačem

  Nakon postavljanja Philips hue kompleta za bežično prigušivanje lako ćete moći povezati više Philips hue svjetiljki s prekidačem za prigušivanje. Povežite do 10 Philips hue svjetiljki s prekidačem za prigušivanje i upravljajte svima njima u isto vrijeme.

 • Uspostavite vezu sa sustavom Philips hue i otkrijte mogućnosti

  Komplet za bežično prigušivanje dio je Philips hue asortimana, što znači da se može besprijekorno integrirati s drugim Philips hue svjetiljkama. Ako postavite hue most u svom domu, moći ćete integrirati Philips hue komplet za bežično prigušivanje u sustav putem aplikacije Philips hue te tako osigurati još bogatije doživljaje dana i ubuduće. Upravljajte svjetiljkama s pametnog telefona ili tableta te postavite mjerače vremena, obavijesti, alarme i još mnogo toga.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: