Bijela

  Osigurajte duševni mir

  Krenite s početnim kompletom Philips hue White i saznajte spokoj koji pruža mogućnost upravljanja svjetlima bez obzira na to gdje se nalazite. Cilj nam je da vam život bude jednostavniji te da na napredan i koristan način postignete duševni mir. Saznajte više

 • Osigurajte duševni mir

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Hue Bijela

Početni komplet, E27 8718696449554 Pronađi slične proizvode

Osigurajte duševni mir

 • Rasvjetom upravljajte s bilo kojeg mjesta

  Rasvjetom upravljajte s bilo kojeg mjesta

  Rasvjetom možete upravljati gdje god se nalazili. Provjerite jeste li zaboravili isključiti rasvjetu prije no što ste otišli od kuće i uključite ih ako radite dokasna. Zahvaljujući tehnologiji za sigurnosno zemljopisno lociranje, rasvjeta vam može izraziti dobrodošlicu kad se vratite kući ili se automatski isključiti kada odlazite. Pojednostavit će vam život i ukloniti brige na pametne i korisne načine.

 • Zajamčeno glatko bežično prigušivanje

  Zajamčeno glatko bežično prigušivanje

  Iskusite zajamčeno glatko prigušivanje uz Philips hue. Nije previše svijetlo. Nije previše mračno. Upravo onako kako treba biti. Nema potrebe za kabelima, električarom niti montažom.

 • Postavite raspored za rasvjetu uz jednostavnu kućnu automatizaciju

  Postavite raspored za rasvjetu uz jednostavnu kućnu automatizaciju

  Pomoću funkcije za odabir rasporeda iz aplikacije Philips hue, možete učiniti da se doima kao da ste kod kuće kada niste. Odaberite uključivanje rasvjete u unaprijed određeno vrijeme, tako da bude uključena kada dođete kući. Možete čak odabrati uključivanje rasvjete u raznim sobama u različito vrijeme. Naravno, možete odabrati i postupno isključivanje rasvjete po noći, tako da ne morate brinuti jeste li neko svjetlo ostavili uključenim.

 • Upravljajte rasvjetom na svoj način

  Upravljajte rasvjetom na svoj način

  Povežite Philips hue svjetiljke s mostom i krenite u istraživanje beskonačnih mogućnosti. Svjetiljkama možete upravljati s pametnog telefona ili tableta putem aplikacije Philips hue; osim toga, sustavu možete dodavati prekidače za aktivaciju rasvjete. Postavite mjerače vremena, obavijesti, alarme i još mnogo toga za potpun Philips hue doživljaj.

 • Povežite do 50 hue svjetiljki tvrtke Philips

  Povežite do 50 hue svjetiljki tvrtke Philips

  Možete povezati do 50 svjetiljki i 10 dodataka na hue most tvrtke Philips (priložen). Jednostavno započnite s bilo kojim od dostupnih početnih kompleta i počnite dodavati hue proizvode tvrtke Philips. Nakon toga svjetiljkama ćete moći upravljati jednostavnim pomicanjem prsta uz intuitivnu aplikaciju Philips hue za iOS i Android pametne uređaje. Philips hue za upravljanje svjetiljkama koristi ZigBee, pouzdanu i sigurnu tehnologiju male potrošnje energije. Sustav neprestano unapređujemo novim značajkama i poboljšanjima. Ažuriranja softvera i programskih datoteka izvršavaju se bežično i jednostavno, izravnim povezivanjem s Philips hue proizvodom.

 • Kompatibilno s tehnologijom Apple HomeKit

  Kompatibilno s tehnologijom Apple HomeKit

  Početni komplet Philips hue White kompatibilan je s tehnologijom Apple HomeKit. Zamolite Siri da uključi ili priguši svjetla, a možete i aktivirati prethodno postavljene opcije bez dodirivanja gumba. Pomoću aplikacija neovisnih proizvođača možete čak povezati svjetiljke s drugim uređajima koji imaju omogućenu značajku Apple HomeKit.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: