LED

  Oblik kapsule

  Prepoznatljivo svjetlo susreće inovativan dizajn

  LED kapsule tvrtke Philips pružaju efekt predivnog, blistavog svjetla i izuzetno dug vijek trajanja. Ova žarulja predivno izgleda bilo da je uključena ili isključena i savršeno odgovara dekorativnim rasvjetnim tijelima s malim grlima (G4). Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

NOVO

LED Oblik kapsule

1, 2 W (10 W), Grlo G4, Bijela, Bez mogućnosti prigušivanja 8718696422304 Pronađi slične proizvode

Prepoznatljivo svjetlo susreće inovativan dizajn

Blistavo svjetlo za ugođaj koji pruža dobrodošlicu

 • Visoka razina uzvrata boje (CRI > 80) za živopisne boje

  Indeks uzvrata boje (CRI) upotrebljava se za opis učinka koji svjetlosni izvor ima na izgled boje. Prirodno vanjsko svjetlo ima CRI vrijednost 100 i upotrebljava se kao standard za usporedbu s bilo kojim drugim svjetlosnim izvorom. CRI vrijednost LED žarulja tvrtke Philips uvijek je viša od 80, što je blizu vrijednosti sunčeve svjetlosti, što znači da su boje vjerne i prirodne.

 • Vrlo mala potrošnja energije, ušteda do 90%

  Zamjenom klasičnih žarulja LED žaruljama tvrtke Philips, ostvarit ćete trenutnu i znatnu uštedu energije uz održiv odabir.

 • Traje do 15 godina

  Zahvaljujući vijeku trajanja do 15.000 sati, ova LED žarulja tvrtke Philips pobrinut će se da uživate u željenom ugođaju do 15 godina.*

 • Trenutno osvjetljenje prilikom uključivanja

  Nema čekanja: LED žarulje tvrtke Philips pružaju punu razinu svjetla neposredno nakon uključivanja.

 • Kompaktan, moderan dizajn koji se može smjestiti bilo gdje

  Ovaj kompaktni moderni dizajn omogućava smještanje na gotovo bilo kojem mjestu – iza televizora, na policu uređaja za zabavu ili u drugu prostoriju.

Prikaz svih specifikacija
 • *Na temelju prosječne uporabe od 3 sata dnevno
 • **Ova žarulja sukladna je EMC zahtjevima kada se upotrebljava u kombinaciji s vrlo kvalitetnim elektroničkim pretvaračem, kao što je pretvarač CERTALINE 60 tvrtke Philips. Radne značajke mogu se razlikovati ovisno o pretvaraču koji se upotrebljava.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: