Economy

  Spiralna štedna žarulja

  Potrošite malo, uštedite mnogo

  Ova žarulja Economy tvrtke Philips pruža odličnu vrijednost za novac kada trebate osnovni model štedne žarulje kompaktnog dizajna. Uz vijek trajanja do 6 godina, ova kompaktna žarulja uštedjet će vam do 80% energije i novca. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Economy Spiralna štedna žarulja

5 W (28 W), Grlo E14, Topla bijela 8718291216957 Pronađi slične proizvode

Potrošite malo, uštedite mnogo

Kvaliteta tvrtke Philips po pristupačnoj cijeni

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Ova žarulja troši do 80% manje energije u odnosu na standardne izvore svjetla, čime vam pomaže da smanjite iznose na računima za struju i date svoj doprinos očuvanju okoliša.

 • Dug vijek trajanja – do 6 godina

  Dug vijek trajanja – do 6 godina

  Štedne žarulje tvrtke Philips dizajnirane su da traju. Uz vijek trajanja do 6 godina, izbjeći ćete troškove i napornu čestu zamjenu žarulja, istovremeno štedeći energiju iz godine u godinu.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: