Softone

  Štedna žarulja oblika kugle

  Upoznajte mekšu rasvjetu

  Ova štedna žarulja Softone tvrtke Philips pruža toplo, meko svjetlo koje je blago za oči. Za ugodno ozračje. Uz vijek trajanja od 10 godina, ova žarulja male potrošnje štedjet će vam novac predivno upotpunjujući rasvjetna tijela. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Softone Štedna žarulja oblika kugle

20 W (85 W), E27, Topla bijela, Bez mogućnosti prigušivanja 8711500830159 Pronađi slične proizvode

Upoznajte mekšu rasvjetu

Dočarajte topao ugođaj koji pruža dobrodošlicu

 • Meko svjetlo blago za oči

  Meko svjetlo blago za oči

  Štedne žarulje serije Softone tvrtke Philips dizajnirane su za pružanje blagog, raspršenog svjetla, savršenog za generalnu rasvjetu u kući. Birajte među različitim temperaturama boje kako biste dočarali željeni ugođaj.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Ova žarulja troši do 80% manje energije u odnosu na standardne izvore svjetla, čime vam pomaže da smanjite iznose na računima za struju i date svoj doprinos očuvanju okoliša.

 • Dug vijek trajanja – do 10 godina

  Dug vijek trajanja – do 10 godina

  Štedne žarulje tvrtke Philips dizajnirane su da traju. Uz vijek trajanja do 10 godina, izbjeći ćete troškove i napornu čestu zamjenu žarulja, istovremeno štedeći energiju iz godine u godinu.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: