Rasvjeta
Odabir žarulje
Oblik kugle
16 W, topla bijela, grlo E27, štedna žarulja oblika kugle

Softone Globe Štedna žarulja oblika kugle

16 W, Topla bijela, Grlo E27 871150083014245 Pronađi slične proizvode
 • Meko i nježno dekorativno svjetlo

  Softone Globe

  Štedna žarulja oblika kugle

  871150083014245 Pronađi slične proizvode

  Kombinacija iluminacijskog dizajna u obliku kugle i TOPLOG MEKOG svjetla uz koje se možete opuštati. Bit ćete sretni znajući da će vam ova štedna žarulja tvrtke Philips štedjeti novce sljedećih 10 godina. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Meko i nježno dekorativno svjetlo

Žarulja u obliku kugle koja upotpunjuje vaše rasvjetno tijelo

 • Štedi novac i do 80% energije

  Ova žarulja štedi novac i do 80% energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Dakle, smanjite svoje račune za struju i odmah započnite sa štednjom.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: