Tornado

Spiralna štedna žarulja

  Tornado

  Spiralna štedna žarulja

  Trenutno pruža osvjetljenje

  Tornado ima izvanrednu svjetlinu i čini boje živopisnijima. Ova žarulja tvrtke Philips odmah se uključuje i uklapa se bilo gdje zahvaljujući kompaktnom dizajnu. Štedi vam novce do 10 godina* * u odnosu na tradicionalnu žarulju. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Tornado Spiralna štedna žarulja

20 W, Topla bijela, Grlo E27 871016339470110 Pronađi slične proizvode

Trenutno pruža osvjetljenje

Blistavo svjetlo uključuje se u trenutku, čineći boje živopisnijima;

 • Štedi novac i do 80% energije

  Ova žarulja štedi novac i do 80% energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Dakle, smanjite svoje račune za struju i odmah započnite sa štednjom.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: