Tornado

  Spiralne

  Najmanja štedna žarulja

  Tornado je najnovija i najsnažnija štedna žarulja tvrtke Philips. Ova briljantna mala štedna žarulja izuzetno je kompaktna, pruža snažnije svjetlo i štedi do 85% energije. Prednost je u tome što odgovara gotovo svakom rasvjetnom tijelu u vašem domu! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Tornado Spiralne

5 W (25 W), Usko grlo, Svjetlosni efekt 871016321427610 Pronađi slične proizvode

Najmanja štedna žarulja

Visoka svjetlina

 • Duži vijek trajanja

  Duži vijek trajanja

  Žarulje nam prosječno budu uključene 2,7 h dnevno ili 1.000 h godišnje. Stvarno vrijeme korištenja ovisi o godišnjem dobu (zima/ljeto), vremenskim uvjetima (sunčan ili kišovit dan) i o prostoriji u kojoj se žarulja koristi (kupaonica / dnevni boravak). Ova svjetiljka koja štedi energiju trajat će najmanje 8.000 h, dakle 8 godina.

 • Potrošnja energije

  Uštedom energije smanjit ćete potrošnju energije u svom domu, čime nećete smanjiti samo svoj račun za struju, već i količinu ispuštenog CO2 prilikom dobivanja električne energije. Zajednički stvaramo svijet koji će biti bolje mjesto za život.

 • Odlične radne značajke uz još manju veličinu od postojećih žarulja

  Naša najmanja štedna žarulja veličinom odgovara tradicionalnim žaruljama. Sada možete štedjeti energiju i novac koristeći je u svim rasvjetnim tijelima, bez kompromisa s obzirom na kvalitetu svjetla.

 • Uštedite energiju samim pritiskom na prekidač

  Sve štedne LED žarulje tvrtke Philips štede energiju od samog pritiska prekidača. Tijekom svog vijeka trajanja upotrebljavaju manje Kw, što rezultira manjim računom za struju. Količina ušteđene energije razlikuje se ovisno o tehnologiji i vrsti žarulje.

 • Treba im tek nekoliko sekundi do postizanja pune snage

  Čekanje da žarulja postigne punu snagu stvar je prošlosti, jer stigle su naše štedne žarulje s brzim početkom rada.

 • Možete vjerovati porukama s ambalaže uređaja Philips

  Tvrtka Philips održava svoja obećanja vezana uz radne značajke LED rasvjete. Možete vjerovati onome što piše na ambalaži tvrtke Philips i podacima o jačini svjetla, vijeku trajanja i snazi u odnosu na klasične žarulje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: