Stolna svjetiljka

  Stolna svjetiljka

  Obojite svoj svijet svjetlošću

  Bez obzira radilo se o čistim bojama dnevne svjetlosti ili zlaćanim nijansama šume ujesen, komplet za nadogradnju Friends of hue Iris Clear tvrtke Philips omogućava stvaranje idealne rasvjete za raspoloženje kod kuće putem pametnih telefona ili uređaja. Obojite svoj svijet svjetlošću. Saznajte više

 • Obojite svoj svijet svjetlošću

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Obojite svoj svijet svjetlošću

 • Upravljati možete putem pametnih uređaja sa sustavima iOS i Android

  Upravljati možete putem pametnih uređaja sa sustavima iOS i Android

  Jednostavno sinkronizirajte svoja svjetla i postojeći Philips hue most. Nakon toga moći bežično upravljati svjetlima s bilo koje lokacije u domu. Bez obzira jeste li u dnevnom boravku, blagovaoni ili u spavaćoj sobi, pametnim uređajem možete upravljati s bilo kojim svjetlom koje je spojeno na most.

 • Uvijek aktualan

  Uvijek aktualan

  Philips hue za upravljanje svjetlima koristi ZigBee, pouzdanu i sigurnu tehnologiju male snage. Sustav neprestano unapređujemo novim značajkama i poboljšanjima. Ažuriranja softvera i programskih datoteka vrše se bežično i jednostavno, izravnim povezivanjem s hue uređajem.

 • Spojite do 50 žarulja i svjetiljki

  Spojite do 50 žarulja i svjetiljki

  Na postojeći Philips hue most možete spojiti do 50 žarulja ili svjetiljki. Jednostavno započnite s bilo kojim od dostupnih produžnih kompleta i nastavite im dodavati svjetiljke u bilo kojoj kombinaciji, bilo da se radi o Philips hue žaruljama ili Friends of hue rasvjeti tvrtke Philips. Sada dodirom prsta možete upravljati svim spojenim svjetiljkama u svom domu.

 • Svjetlo vam može pomoći sa spavanjem

  Svjetlo vam može pomoći sa spavanjem

  Pomoću funkcije timera možete postaviti vrijeme u koje će se vaša svjetiljka Friends of hue uključiti – za svjetlo koje će vas dočekati kad se navečer vratite kući. Osim toga, omogućava postupno mijenjanje rasvjete tijekom vremena. Pomoću timera svjetiljku Friends of hue možete pretvoriti u svjetlo za buđenje. Odaberite postupno povećanje intenziteta svjetlosti koja će vas na blag i nježan način probuditi iz sna, za razliku od iznenadnih zvučnih signala ili zvonjave konvencionalnih budilica. Navečer timer možete postaviti za postupno isključivanje svjetala kako biste zaspali na prirodan način.

 • Postavite uključivanje i isključivanje rasvjete i kada niste kod kuće

  Postavite uključivanje i isključivanje rasvjete i kada niste kod kuće

  Možete urediti tako da izgleda kao da ste kod kuće čak i kada niste. Postavite alarme ili programatore koji će uključivati i isključivati rasvjetu u određeno vrijeme ili nasumično. Zahvaljujući mrežnom pristupu, rasvjetom svog doma možete upravljati izravno iz aplikacije na pametnom uređaju. U aplikaciji omogućite značajku za geografsko lociranje i rasvjeta će se automatski uključiti ili isključiti kada uđete u kuću ili je napustite. Praktično i sigurno – gdje god se nalazili.

 • Sloboda postavljanja, savršeno se uklapa u vaš interijer

  Sloboda postavljanja, savršeno se uklapa u vaš interijer

  Svjetiljka Friends of hue Iris tvrtke Philips dizajnirana je za stvaranje neizravne ambijentalne rasvjete i savršena je za isticanje vašeg omiljenog namještaja ili arhitektonskih značajki vašeg doma. Bezvremenskog i upečatljivog dizajna, postavite li je na pod, pored omiljenog komada namještaja, savršeno će se uklopiti s interijerom. Budući da radi na utičnicu, možete je jednostavno pomicati i postaviti gdje god imate slobodnu strujnu utičnicu.

 • Mijenjajte ambijent svjetlom u boji

  Mijenjajte ambijent svjetlom u boji

  Birajte između 16 milijuna boja kako biste pronašli odgovarajuću nijansu za određeni trenutak. Naglasite značajke svog doma. Osvijetlite prostor. Zapljusnite zidove zapanjujućim obrisima.

 • Odgovarajuća količina svjetla

  Odgovarajuća količina svjetla

  Svjetiljku Friends of hue Iris tvrtke Philips postavite tako gdje je trebate. Naglasite omiljeno mjesto svjetlošću izlazne snage do 210 lumena. Smanjite intenzitet i stopite meke tonove za uglađen svjetlosni efekt u cijeloj prostoriji.

 • Definirajte postavke osvjetljenja na temelju omiljene slike

  Pomoću omiljene slike možete generirati savršene boje za posebne prigode. Vratite se u prošlost i proživite te trenutke tako što ćete prenijeti vlastitu sliku i u skladu s njom podesiti rasvjetu. Dodajte do 50 izvora svjetlosti za svaku postavku koju možete pozvati jednostavnim dodirom prstom.

 • Uživajte u dinamičkim svjetlosnim efektima koji su sinkronizirani s vašim trenutkom

  Sustav hue potpuno je otvoren razvojnim programerima. Unutar te zajednice razvija se sve veći broj aplikacija za hue. To je rezultiralo kreativnim i dinamičnim sustavima rasvjete i mogućnostima njezine sinkronizacije s vašom omiljenom glazbom, za nezaboravne zabave.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: