Zidna svjetiljka

  Zidna svjetiljka

  Potaknite maštu

  Tvoj omiljeni Marvelov junak visi na zidu spavaće sobe. Tako je kul, oči svijetle! Ovu 3D zidnu svjetiljku SpiderMan moraju imati svi koji vole Avengers/Marvel Comics! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Zidna svjetiljka

Iron Man, višebojna, LED 7193955P0 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Marvel za dječju spavaću sobu kreira okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole – zabavi i kreativnosti! Mjesto na kojem dijete može učiti, igrati se i spavati sa svojim omiljenim Marvel likom. Svjetlo je dizajnirano tako da bude sigurno za djecu.

 • Hladna na dodir i sigurna za dijete

  Hladna na dodir i sigurna za dijete

  Ova je svjetiljka potpuno sigurna za dijete jer je izrađena od materijala sigurnih za djecu i koristi LED osvjetljenje koje je uvijek hladno na dodir.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u dječju sobu.

 • Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Zahvaljujući prekidaču diskretno smještenom na svjetiljci lako možete uključivati i isključivati svjetlo.

 • Pritisnite za uključivanje ili isključivanje svjetla

  Jednostavno pritisnite svjetlo kako biste ga uključili ili isključili. Svjetlo će se automatski isključiti nakon 15 minuta kako bi baterije duže trajale.

 • Jednostavna uporaba na baterije

  Zahvaljujući radu na baterije, nema nespretnih kabela koji narušavaju izgled interijera i preko kojih se možete spotaknuti. Budući da ne zahtijeva strujnu utičnicu, svjetiljku možete postaviti bilo gdje. Upotrebljiva je odmah po vađenju iz pakiranja.

 • Maštoviti 3D dizajn

  Zahvaljujući maštovitom 3D obliku ova svjetiljka potaknut će maštu vaše djece i otjerati zlikovce.

 • Umiruje dijete noću

  Savršeno je noćno svjetlo uz koje će se dijete osjećati sigurno. Smješteno uz djetetov krevet, idealno je svjetlo za orijentaciju. Dijete ga može uključiti jednostavnim pritiskom gumba. Automatski se isključuje nakon 15 minuta.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: