Dodatna oprema

  Svjetlo tamo gdje vam treba

  Prilagodite kućnu rasvjetu. Ova moderna i prilagodljiva prijenosna stolna svjetiljka tvrtke Philips prikazuje vaše omiljene fotografije ili slike dok svijetli. Napaja se baterijom i lagana je pa je lako možete premještati po kući. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Svjetlo tamo gdje vam treba

Praktično prijenosno svjetlo za vaš dom

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku tvrtke Philips jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u vaš dom.

 • Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Zahvaljujući prekidaču diskretno smještenom na svjetiljci lako možete uključivati i isključivati svjetlo.

 • Lagana i prijenosna za potpunu prilagodljivost

  Ova lagana prijenosna svjetiljka radi na baterije te je možete koristiti svugdje u domu. Osvijetlite teško dostupna područja, primjerice tamne zakutke, stepenice i prolaze ili upotpunite postojeću stropnu rasvjetu. Odlična je za čitanje, kao sobna ili noćna svjetiljka, a svojim elegantnim dizajnom upotpunit će svaki interijer.

 • Bez potrebe za kabelima ili utičnicama, za potpunu prilagodljivost

  Zahvaljujući radu na baterije, nema nespretnih kabela koji narušavaju izgled interijera i preko kojih se možete spotaknuti. Budući da ne zahtijeva strujnu utičnicu, svjetiljku možete postaviti bilo gdje. Upotrebljiva je odmah po vađenju iz pakiranja.

 • Uživajte u omiljenim fotografijama uz svjetlo

  Lako je i zabavno prikazati omiljene slike. Ispišite željenu fotografiju na standardni papir za ispisivanje koristeći predloške na mreži. Zatim je jednostavno gurnite u utor iza stakla tako da slika bude okrenuta prema van.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: