Stolna svjetiljka

  Stolna svjetiljka

  Potaknite maštu

  Svjetiljka Philips Disney Finding Dory omogućuje dječacima i djevojčicama da svoju sobu pretvore u Dorin sanjivi plavi svijet. To je savršen način za proživljavanje Dorinog zaigranog putovanja dok pronalazi put do kuće i svoje obitelji s Nemom i starim društvom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Stolna svjetiljka

Finding Dory, plava, LED 717959016 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kreira okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole – zabavi i kreativnosti! Mjesto na kojem dijete može učiti, igrati se i spavati sa svojim omiljenim Disneyjevim likom. Svjetlo je dizajnirano tako da bude sigurno za djecu.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u dječju sobu.

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka pruža toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.

 • Idealna svjetiljka za vaš stol

  Ova svjetiljka za spavaću sobu savršena je stolna svjetiljka. Emitira hladno bijelo svjetlo, idealno za čitanje knjige ili pisanje domaće zadaće. Nadohvat je ruke i lako se uključuje, pa ćete se noću osjećati sigurno i ugodno.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: