Disney

Disney

Noćno svjetlo sa senzorom

  Disney

  Noćno svjetlo sa senzorom

  Potaknite maštu

  Ova noćna svjetiljka Monsters University tvrtki Philips i Disney umiruje dijete noću, a ima otisnutu zabavnu sliku omiljenih junaka vašeg sina. Senzor pokreta uključuje svjetlo jednim pokretom. Svjetiljka ima baterijsko napajanje pa je možete smjestiti bilo gdje Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Disney Noćno svjetlo sa senzorom

Monsters, višebojna, LED 717715516 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kreira okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole – zabavi i kreativnosti! Mjesto na kojem dijete može učiti, igrati se i spavati sa svojim omiljenim Disneyjevim likom. Svjetlo je dizajnirano tako da bude sigurno za djecu.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u dječju sobu.

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka pruža toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.

 • Napajanje na baterije – 2 x AAA, baterije nisu u kompletu

  Napajanje na baterije – 2 x AAA, baterije nisu u kompletu

  Svjetiljka radi na 2 AAA baterije. Odgovarat će sve baterije te veličine. Nemojte kombinirati različite vrste baterija nego uvijek koristite baterije iste vrste. Baterije nisu priložene u kompletu.

 • Dnevni i noćni senzor pokreta

  Dnevni i noćni senzor pokreta

  Svjetiljka ima senzor pokreta koji će umiriti dijete noću. Kada senzor prepozna pokret, svjetlo se automatski uključuje.

 • Umiruje dijete noću

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu savršena je noćna svjetiljka koja će djetetu pružiti sigurnost. Integrirani dnevni i noćni senzor pokreta olakšava djetetu uključivanje svjetla jednostavnim pokretom ili prolaskom pokraj svjetiljke. Ako se smjesti pokraj dječjeg kreveta, služit će kao idealno orijentacijsko svjetlo.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: