Disney

Disney

Stolna svjetiljka

  Disney

  Stolna svjetiljka

  Potaknite maštu

  Ova izdržljiva, na pad otporna stolna svjetiljka tvrtki Philips i Disney emitira hladno bijelo svjetlo, idealno za koncentraciju tijekom čitanja knjige ili pisanja domaće zadaće. Zahvaljujući fleksibilnom vratu i jednostavnom uključivanju, idealna je stolna svjetiljka za vaše dijete. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Disney Stolna svjetiljka

Princess, ružičasta, LED 717702816 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kreira okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole – zabavi i kreativnosti! Mjesto na kojem dijete može učiti, igrati se i spavati sa svojim omiljenim Disneyjevim likom. Svjetlo je dizajnirano tako da bude sigurno za djecu.

 • Vrhunska fleksibilnost

  Vrhunska fleksibilnost

  Zahvaljujući fleksibilnoj glavi, ovu svjetiljka tvrtki Philips i Disney možete okrenuti u željenom smjeru i usmjeriti svjetlo tamo gdje je potrebno.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u dječju sobu.

 • Hladno bijelo svjetlo za optimalnu koncentraciju

  Hladno bijelo svjetlo za optimalnu koncentraciju

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka pruža hladno bijelo svjetlo za optimalnu koncentraciju.

 • Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

  Zahvaljujući prekidaču diskretno smještenom na svjetiljci lako možete uključivati i isključivati svjetlo.

 • Idealna svjetiljka za dječji stol

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu savršena je za postavljanje na radni stol. Emitira hladno bijelo svjetlo, idealno za koncentraciju tijekom čitanja knjige ili pisanja domaće zadaće. Nadohvat je ruke i lako se uključuje, zbog čega je savršena za vašeg školarca.

 • Prilagođena optika za jednoliku distribuciju svjetla

  Prilagođena optika ove stolne svjetiljke tvrtki Philips i Disney osigurava svjetlo koje je raspršeno i ravnomjerno raspoređeno preko dječjeg stola. Time se smanjuju neravnomjerna rasvjeta i bliještanje koje obično umara oči i uzrokuje općeniti zamor očiju.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: