Projektor i noćno svjetlo 2-u-1

  Projektor i noćno svjetlo 2-u-1

  Potaknite maštu

  Ova Philips i Star Wars noćna svjetiljka i projektor slike zadivit će vas čarobnom pričom. Okrenite 1 od kotačića s filmom za projekciju 1 od 24 pustolovne scene iz filma Zvjezdani ratovi na strop kako bi pustolovina započela. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Projektor i noćno svjetlo 2-u-1

Star Wars, crna, LED 717699916 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za ljubitelje serijala Star Wars

  Za ljubitelje serijala Star Wars

  Ova Philips i Star Wars svjetiljka za vašu spavaću sobu potiče osjećaj epske avanture. Mjesto na kojemu možete raditi, opuštati se i spavati zajedno s omiljenim znakom iz serijala Star Wars. Svjetiljka je dizajnirana tako da bude sigurna za vas.

 • Stvara pustolovan ugođaj

  Stvara pustolovan ugođaj

  Ova prijenosna svjetiljka Philips i Star Wars za spavaću sobu kombinira noćno svjetlo s projektorom čarobnih slika. Noćno svjetlo pruža osjećaj sigurnosti noću, dok projektor oživljava omiljene likove iz Zvjezdanih ratova na zidu ili stropu. Ova jedinstvena svjetiljka 2-u-1 rutinu prije spavanja i čitanje priča prenosi na novu razinu. Zahvaljujući dvosmjernom prekidaču integriranom na svjetiljci lako možete prebacivati između noćnog svjetla i projektora čarobnih slika.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku tvrtke Philips jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u vaš dom.

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka pruža toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.

 • U kompletu su dodatni kotačići sa slikama

  U kompletu su dodatni kotačići sa slikama

  Ova svjetiljka Philips i Star Wars isporučuje se s 3 kotačića, od kojih svaki ima po 8 slika koje će potaknuti vašu maštu.

 • Napajanje na baterije – 3 x AA, baterije nisu u kompletu

  Napajanje na baterije – 3 x AA, baterije nisu u kompletu

  Svjetiljka radi na 3 AA baterije. Odgovarat će sve baterije te veličine. Nemojte kombinirati različite vrste baterija nego uvijek koristite baterije iste vrste. Baterije nisu priložene u kompletu.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: