Njega majke i djeteta
Disney
Disney
Frozen; plava; LED; noćno svjetlo sa senzorom

Disney Noćno svjetlo sa senzorom

Zamrznuto, plava, LED 717650816 Pronađi slične proizvode
 • Potaknite maštu

  Disney

  Noćno svjetlo sa senzorom

  71765/08/16 Pronađi slične proizvode

  Ova noćna svjetiljka tvrtki Philips i Disney sa senzorom umiruje dijete noću, a ima otisnutu sliku omiljenog dječjeg junaka. Senzor pokreta uključuje blago svjetlo jednim pokretom. Svjetiljka ima baterijsko napajanje pa je možete smjestiti bilo gdje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Potaknite maštu

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kreira okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole – zabavi i kreativnosti! Mjesto na kojem dijete može učiti, igrati se i spavati sa svojim omiljenim Disneyjevim likom. Svjetlo je dizajnirano tako da bude sigurno za djecu.

 • Umiruje dijete noću

  Umiruje dijete noću

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu savršena je noćna svjetiljka koja će djetetu pružiti sigurnost. Integrirani dnevni i noćni senzor pokreta olakšava djetetu uključivanje svjetla jednostavnim pokretom ili prolaskom pokraj svjetiljke. Ako se smjesti pokraj dječjeg kreveta, služit će kao idealno orijentacijsko svjetlo.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u dječju sobu.

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka pruža toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.

 • Napajanje na baterije – 2 x AAA, baterije nisu u kompletu

  Napajanje na baterije – 2 x AAA, baterije nisu u kompletu

  Svjetiljka radi na 2 AAA baterije. Odgovarat će sve baterije te veličine. Nemojte kombinirati različite vrste baterija nego uvijek koristite baterije iste vrste. Baterije nisu priložene u kompletu.

 • Dnevni i noćni senzor pokreta

  Dnevni i noćni senzor pokreta

  Svjetiljka ima senzor pokreta koji će umiriti dijete noću. Kada senzor prepozna pokret, svjetlo se automatski uključuje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: