Disney
Disney
Cars; crvena; LED; stropna svjetiljka

Disney Stropna svjetiljka

Cars, crvena, LED 717613216 Pronađi slične proizvode
  • Potaknite maštu

    Disney

    Stropna svjetiljka

    71761/32/16 Pronađi slične proizvode

    Ova svjetiljka Cars tvrtki Philips i Disney svijetli uz otisnutu živopisnu sliku omiljenih likova vašeg sina iz filma Auti. Čini zidove i stropove zabavnijima i živopisnijima, dok je robustan zaobljeni dizajn potpuno siguran za znatiželjne ručice. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Potaknite maštu

  • Za djecu

    Za djecu

    Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kreira okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole – zabavi i kreativnosti! Mjesto na kojem dijete može učiti, igrati se i spavati sa svojim omiljenim Disneyjevim likom. Svjetlo je dizajnirano tako da bude sigurno za djecu.

  • Idealno za generalnu rasvjetu

    Idealno za generalnu rasvjetu

    Svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju sobu savršen je središnji element koji stvara obilje svjetlosti. Pruža idealnu svjetlosno okruženje za svakodnevne aktivnosti djeteta.

  • LED osvjetljenje visoke kvalitete

    LED osvjetljenje visoke kvalitete

    LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u dječju sobu.

  • Topla bijela svjetlost

    Topla bijela svjetlost

    Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka pruža toplo bijelo svjetlo za ugodnu atmosferu.

  • Pogodno za montažu na zid ili strop

    Rasvjetno tijelo montirajte na zid ili strop, upravo onako kako želite.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: