Disney

  Disney

  Stolna svjetiljka

  Potaknite maštu

  SleepTime Mickey stolna je svjetiljka koja prikazuje vrijeme noću. Roditelji se mogu opustiti jer svjetiljka pomaže djetetu da razumije kada treba ostati u krevetu, a kada može ustati, pokazujući mjesec mekog sjaja ili sunce. Idealan partner smješten uz krevet! Saznajte više

 • Potaknite maštu

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Potaknite maštu

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Disney Stolna svjetiljka

SleepTime Mickey, crna, LED 717015516 Pronađi slične proizvode

Potaknite maštu

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtki Philips i Disney za dječju spavaću sobu kreira okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole – zabavi i kreativnosti! Mjesto na kojem dijete može učiti, igrati se i spavati sa svojim omiljenim Disneyjevim likom. Svjetlo je dizajnirano tako da bude sigurno za djecu.

 • Hladna na dodir i sigurna za dijete

  Hladna na dodir i sigurna za dijete

  Ova je svjetiljka potpuno sigurna za dijete jer je izrađena od materijala sigurnih za djecu i koristi LED osvjetljenje koje je uvijek hladno na dodir.

 • Izdržljiva i otporna na padove

  Izdržljiva i otporna na padove

  Ova je svjetiljka izdržljiva, otporna na padove i bez oštrih rubova te je izrađena od izdržljivog materijala čime vašoj djeci osigurava bezbrižne maštovite trenutke.

 • Savršeno svjetlo za čitanje priče za laku noć

  Savršeno svjetlo za čitanje priče za laku noć

  Svjetiljka SleepTime Mickey odlična je za čitanje smirujućih priča za laku noć uz koje će dijete lakše zaspati. Raspršena topla bijela svjetlost svjetiljke SleepTime Mickey nježna i je savršena za dobru vidljivost tijekom čitanja.

 • Blago umirujuće svjetlo u obliku mjeseca pokazuje da je noć

  Blago umirujuće svjetlo u obliku mjeseca pokazuje da je noć

  Desni gumb na trbuhu svjetiljke SleepTime Mickey zasvijetli u obliku mjeseca kada je vrijeme za spavanje. Mjesec baca nježno noćno svjetlo i umiruje dijete tijekom noći te ukazuje na to da dijete mora ostati u krevetu dok god svijetli mjesec.

 • Blago umirujuće svjetlo u obliku mjeseca pokazuje da je dan

  Blago umirujuće svjetlo u obliku mjeseca pokazuje da je dan

  Kada stigne vrijeme za ustajanje koje ste postavili na vremenskom programatoru dnu svjetiljke, počinje svijetliti lijevi gumb na trbuhu svjetiljke Mickey. Zasvijetlit će sunce koje djetetu pokazuje da je vrijeme za ustajanje iz kreveta.

 • Zabavan i jednostavan prekidač za uključivanje/isključivanje

  Zabavan i jednostavan prekidač za uključivanje/isključivanje

  Pritisnite vrh glave svjetiljke SleepTime Mickey i ona će zasjati nježnim i toplim svjetlom za čitanje bijele boje.

 • Jednostavno postavljanje vremena za buđenje

  Jednostavno postavljanje vremena za buđenje

  Zahvaljujući intuitivnom regulatoru na dnu svjetiljke, roditelji mogu postaviti sat i vremenski programator na vrijeme za koje smatraju da je prikladno da njihovo dijete ustane i započne svoj dan. Sučelje je jednostavno za upotrebu.

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  SleepTime ima iznimno malu potrošnju energije od samo 2 x 1 W, a istovremeno stvara snažan izvor svjetlosti (140 lumena). Uz temperaturu svjetlosti od 2700 kelvina, SleepTime stvara nježnu i smirujuće toplu bijelu svjetlost.

 • Ušteda energije

  LED tehnologija u svjetiljci SleepTime ima dugi vijek trajanja od najmanje 20.000 sati. Koristeći tek nekoliko wata snage, SleepTime je stoga iznimno energentski učinkovita svjetiljka za čitanje te noćno i jutarnje osvjetljenje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: