Stolna svjetiljka

  Osvijetlite bilo koji trenutak, bilo gdje

  hue Go prijenosno je svjetlo koje vam omogućava osvjetljavanje trenutka bijelom svjetlošću sa 16 milijuna boja i prirodnim dinamičkim efektima. Kreirajte ugođaj upravljačem na proizvodu ili se povežite pametnim uređajem uz hue Bridge i aktivirajte dodatne značajke. Saznajte više

 • Osvijetlite bilo koji trenutak, bilo gdje

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Hue Stolna svjetiljka

hue Go, bijela, LED 7146060PH Pronađi slične proizvode

Osvijetlite bilo koji trenutak, bilo gdje

Povezano s vama

 • Prijenosna svjetiljka za poboljšanje raspoloženja u bilo kojoj prostoriji

  Prijenosna svjetiljka za poboljšanje raspoloženja u bilo kojoj prostoriji

  Unesite svjetlo u svakodnevni život i upravljajte njime kako želite. hue Go tvrtke Philips višenamjenska je svjetiljka za dom izlazne snage do 300 lumena. Kada je ukopčate u strujnu utičnicu, njome možete obojiti zidove s do 16 milijuna boja ili pak odabrati neki od tonova bijele; od tople do hladne, od potpune osvijetljenosti do potpuno prigušenog osvjetljenja. Iskopčajte ju iz strujne utičnice i hue Go postat će prenosivi element kojim možete prilagoditi raspoloženje i rasvijetliti svoje aktivnosti najboljim svjetlom. Poigrajte se svjetlošću na svoj način – neka vam jedino ograničenje bude mašta.

 • Pametno upravljanje baterijom za maksimalnu slobodu

  Pametno upravljanje baterijom za maksimalnu slobodu

  Osvijetlite prostore na nove, kreativne načine i uživajte u svim značajkama povezivanja Philips hue. hue Go tvrtke Philips ima unutarnju bateriju s mogućnošću punjenja koja traje do 3 sata nakon punjenja u trajanju od 1,5 sata. Jednostavno iskopčajte hue Go iz napajanja i postavite je na željeno mjesto u svom domu. U prijenosnom načinu rada, hue Go možete potpuno kontrolirati pomoću pametnog uređaja. Ugrađena značajka za pametno upravljanje baterijom jamči maksimalnu upotrebljivost.

 • Upravljač na proizvodu za promjenu svjetlosnog efekta

  Upravljač na proizvodu za promjenu svjetlosnog efekta

  hue Go tvrtke Philips možete kontrolirati praktično i brzo, čak i ako vam je pametni uređaj pri ruci. Postavke osvjetljenja možete aktivirati izravno, odabirom pametne kontrole na proizvodu. Odaberite neki od 7 raznih svjetlosnih efekata: funkcionalno toplo bijelo svjetlo, hladno dnevno svjetlo koje ispunjava energijom ili jedan od 5 prirodnih dinamičkih svjetlosnih efekata koji će biti u skladu s aktualnim trenutkom.

 • Obogatite posebni trenutak svjetlošću uživo

  Obogatite posebni trenutak svjetlošću uživo

  hue Go tvrtke Philips nudi 5 patentiranih prirodnih dinamičkih efekata: Mirisna svijeća, Nedjeljna kava, Meditacija, Začarana šuma i Noćna avantura. Svi dinamički efekti imaju vlastiti karakteristični protok i mješavinu boja za postavljanje odgovarajućeg ugođaja. Savršeno za romantične večere, opuštajuće kupke ili meditativne trenutke.

 • 4 recepta za rasvjetu za svakodnevne aktivnosti

  4 recepta za rasvjetu za svakodnevne aktivnosti

  Osigurajte najbolju rasvjetu za ono što želite raditi. Philips hue osigurava optimalnu rasvjetu za svakodnevne aktivnosti u obliku 4 recepta za rasvjetu. "Punjenje energijom" okupat će vas hladnom i živopisnom svjetlošću i dati vam dodatni poticaj. "Koncentracija" će vam omogućiti da se fokusirate i obavite svoj posao pod fino ugođenom bijelim svjetlom. "Čitanje" pruža optimalno toplo bijelo svjetlo koje ne napreže oči – savršeno za uživanje u dobroj knjizi. "Opuštanje" odlikuje meki sjaj tople bijele svjetlosti za opuštanje.

 • Vremenski programatori i svjetlosne obavijesti koriste vam u svakodnevnim aktivnostima

  Vremenski programatori i svjetlosne obavijesti koriste vam u svakodnevnim aktivnostima

  Probudite se na prirodan način za svjež početak svakog dana. Uz najprirodnije iskustvo buđenja, san i buđenje bit će vam ugodniji. Svjetiljka Philips hue probudit će vas na nježan i prirodan način. Zahvaljujući postupnom povećanju intenziteta svjetlosti imat ćete osjećaj kao da vas budi sunčeva svjetlost. Osim toga, možete programirati vremenske programatore ili postaviti Philips hue tako da vas obavještava o dolaznim pozivima, porukama, novostima s društvenih mreža, vremenskoj prognozi i drugoj relevantnoj komunikaciji s pametnog uređaja.

 • Rasvjeta koja se povezuje s glazbom, televizorom i igrama

  Rasvjeta koja se povezuje s glazbom, televizorom i igrama

  Uživajte u svjetlosnim efektima koji se sinkroniziraju s vašom omiljenom glazbom, proširite AmbiLight TV iskustvo na cijelu prostoriju ili unaprijedite doživljaj igranja uz Philips hue rasvjetu i aplikacije drugih proizvođača.

 • Potpuna kontrola s pametnog uređaja s proširenim karakteristikama

  Potpuna kontrola s pametnog uređaja s proširenim karakteristikama

  Povežite ovu svjetiljku Philips hue s hue mostom i otkrijte cijeli raspon rasvjetnih mogućnosti. hue svjetiljkom možete upravljati bežično, s bilo kojeg uređaja sa sustavom iOS ili Android putem aplikacije Philips hue ili neke druge aplikacije napisane za hue. Postavite programatore, obavijesti, alarme, sigurnosno geografsko lociranje i sinkronizirajte je sa sustavom za zabavu za potpuno hue iskustvo.

 • Uvijek aktualan

  Uvijek aktualan

  Philips hue za upravljanje svjetlima koristi ZigBee, pouzdanu i sigurnu tehnologiju male snage. Sustav neprestano unapređujemo novim značajkama i poboljšanjima. Ažuriranja softvera i programskih datoteka vrše se bežično i jednostavno, izravnim povezivanjem s hue uređajem.

 • Spojite do 50 hue žarulja i svjetiljki

  Spojite do 50 hue žarulja i svjetiljki

  Na Philips hue most možete spojiti do 50 žarulja ili svjetiljki. Jednostavno započnite s bilo kojim od dostupnih početnih kompleta i počnite mu dodavati uređaje Philips hue. Zatim ćete moći upravljati svjetlima i pomicanjem prsta iz intuitivne aplikacije Philips hue na pametnim uređajima sa sustavima iOS i Android.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: