Viseće svjetlo

  Giving light a new experience

  Divite se čistim, jasnim linijama i elegantnoj geometrijskoj jednostavnosti retro dizajna iz 1960-ih s potpuno modernim obratom - izrazito futurističkim proporcijama koje je omogućila tek nedavna tehnologija.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Giving light a new experience

 • Efekt difuznog svjetla

  Efekt difuznog svjetla

  Difuzno svjetlo osvijetlit će prostoriju toplim bijelim svjetlom, omogućavajući kombinaciju funkcionalnosti i brige za okoliš. Difuzno svjetlo savršeno je za opće osvjetljenje.

 • Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Većina Philips LED rasvjetnih tijela može se prigušiti, što znači da se razina njihovog svjetla može prilagođavati pomoću prekidača za prigušivanje. Ako se proizvod može prigušiti, to je uvijek naznačeno na njegovoj ambalaži i u priloženom priručniku. Većina Philips LED rasvjetnih tijela može se prigušivati pomoću vanjskog tranzistorskog zidnog prekidača za prigušivanje (ne isporučuje se s proizvodom). Ovi prekidači za prigušivanje kompatibilni su s elektroničkim (kapacitivnim) transformatorima i LED pogonskim sklopovima. Tvrtka Philips testirala je određeni broj zidnih prekidača za prigušivanje koji su se pokazali kompatibilnima. Popis kompatibilnih prigušivača dostupan je u odjeljku za preuzimanja i podršku.

 • Izuzetno dug vijek trajanja

  Izuzetno dug vijek trajanja

  Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. Philips LED rasvjetna tijela izuzetno dugo traju, najmanje 20 000 sati (što je ekvivalentno 20 godina na temelju prosječnog korištenja 3 sata dnevno uz najmanje 13 000 ciklusa uključivanja/isključivanja). Tako je ugodno znati da nećete morati brineti o održavanju niti zamjeni žarulje, a imat ćete savršen svjetlosni ugođaj u svom domu.

 • Snažna LED lampica

  Snažna LED lampica

  LED modul je jedinstveno rješenje tvrtke Philips koje kombinira 3 LED diode u sintetičkom i aluminijskom kućištu. Ova tehnika omogućava optimalnu snagu svjetla i 100% ujednačenu boju svjetla.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Tehnologija LED osvjetljenja koja se koristi u rasvjetnim tijelima tvrtke Philips izuzetno je energetski učinkovita (modul od 7,5 W proizvodi 350 lumena). Kao rezultat, svako rasvjetno tijelo štedi energiju, osiguravajući korisnicima manje račune za struju i doprinoseći očuvanju okoliša. Ako želite energetski učinkovitu kućnu rasvjetu suvremenog dizajna koja pruža odlično osvjetljenje, potražite Philips LED proizvode.

 • Efekt tople bijele svjetlosti

  Efekt tople bijele svjetlosti

  Osvijetlite svoj dom efektima toplog bijelog svjetla zahvaljujući najnovijim inovacijama na području LED rasvjete. Philips predstavlja najnoviju generaciju LED dioda velike snage koje pružaju toplo bijelo svjetlo i dosežu temperaturu boje od 2700 Kelvina. Ova inovacija podiže naša potrošačka rasvjetna tijela na novu razinu, omogućavajući korisnicima kombinaciju elegancije, stvaranja atmosfere pomoću svjetla i energetske učinkovitosti.

 • Prilagodiva visina

  Prilagodiva visina
 • Vrlo kvalitetna i jaka svjetlost

  Modul snage 7,5 W proizvodi jačinu svjetla ekvivalentnu jačini svjetla klasične žarulje veće snage - 40 W (350 lumena).

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: