Izuzetno tanki Smart LED TV

  Nagrađene radne značajke

  Doživite vrhunske radne značajke i jasnoću zvuka uz Ultra HD televizor serije 9000 tvrtke Philips. Naša tehnologija Ultra HD Pixel koristi šesterojezgrenu obradu za savršeno oštru sliku na sadržajima izvorne Ultra HD i Full HD rezolucije. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

9000 series Izuzetno tanki Smart LED TV

165 cm (65"), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 65PFL9708S/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Nagrađene radne značajke

Ultra HD LED televizor s tehnologijom Ambilight

 • Ultra HD rezolucija pruža izuzetno oštru sliku

  Gledajte televiziju kao nikada prije zahvaljujući rezoluciji 4 puta većoj od one konvencionalnih Full HD televizora. 3840 x 2160 piksela pruža sliku tako profinjenu, tako realističnu, poput prozora u novi svijet.

 • Ambilight XL s 3 strane obogaćuje doživljaj gledanja

  Zahvaljujući ovoj patentiranoj tehnologiji tvrtke Philips vaš zaslon izgleda mnogo šire, još više vas uvlačeći u radnju, jer se izuzetno široko osvjetljenje projicira s tri strane televizora na zid oko njega. Boja se automatski prilagođava slici na televizoru. Zahvaljujući funkciji prilagodbe zidu boja svjetlosti bit će savršeno usklađena sa slikom na televizoru, bez obzira na to koje je boje zid. Doživljaj možete prilagoditi koristeći razne postavke sukladne vašim željama.

 • 900Hz Perfect Motion Rate Ultra za Ultra HD jasnoću prikaza pokreta

  900Hz Perfect Motion Rate Ultra za Ultra HD jasnoću prikaza pokreta

  Za pokrete koji izgledaju precizno, glatko i prirodno, tvrtka Philips osmislila je PMR – naš standard za mjerenje oštrine pokretne slike. Perfect Motion Rate predstavlja zajednički rezultat naše jedinstvene obrade videozapisa, broja kadrova u sekundi i brzine osvježavanja svakog kadra, usavršavanja mogućnosti postupnog zatamnjenja i tehnologije pozadinskog osvjetljenja. Viši PMR broj znači veći kontrast i bolju jasnoću pokreta, što znači bolju sliku.

 • Integrirana funkcija Wi-Fi za jednostavno povezivanje sa svijetom na mreži

  Integrirana funkcija Wi-Fi za jednostavno povezivanje sa svijetom na mreži

  Integrirana funkcija Wi-Fi na Smart TV televizoru tvrtke Philips povezivanje s kućnom mrežom čini brzim i jednostavnim, omogućavajući vam bežični pristup svijetu sadržaja ili dijeljenje kod kuće.

 • Smart TV – svijet zabave na mreži

  Smart TV – svijet zabave na mreži

  Istražujte izvan granica standardnih televizora. Posuđujte i usmjeravajte filmove, videozapise, igre i mnoge druge sadržaje, izravno na televizor iz internetskih trgovina videosadržaja. Gledajte propuštene televizijske sadržaje (catch-up TV) s omiljenih kanala i uživajte u bogatom izboru internetskih aplikacija uz Smart TV. Povežite se s obitelji i prijateljima uz Skype™ ili neku od društvenih mreža. Ili... jednostavno pretražujte internet!

 • Daljinski upravljač s pokazivačem i tipkovnicom – najveća kontrola dosad

  Daljinski upravljač s pokazivačem i tipkovnicom – najveća kontrola dosad

  Naš potpuno intuitivni daljinski upravljač nudi sve uobičajene pogodnosti kao što su tipke pokazivača, kontrola glasnoće i tipke prečaca. Kako biste iskoristili dodatne značajke, jednostavno pritisnite i zadržite tipku OK za laku navigaciju. Pokazivač funkcionira kao miš, omogućujući jednostavno usmjeravanje, pritisak i pomicanje po zaslonu. Okrenite daljinski upravljač i na drugoj strani na raspolaganju vam je puna tipkovnica za jednostavan unos teksta! Najbolje od svega, naš inteligentni daljinski upravljač ima žiroskopske senzore, tako da prepoznaje položaje gore i dolje, što znači da tekst možete unositi bez brige da ćete promijeniti kanale.

 • Wi-Fi Miracast™ – zrcaljenje sadržaja s uređaja na televizoru

  Wi-Fi Miracast™ – zrcaljenje sadržaja s uređaja na televizoru

  Gledajte što želite, gdje i kada želite. Prenosite sadržaj s uređaja kako biste ga gledali na velikom zaslonu. Dijelite fotografije s pametnog telefona, zaslona prijenosnog računala i slično. Veze je lako postaviti, a tehnologija se može upotrebljavati na raznim uređajima.

 • Ultra Pixel HD – naša nagrađivana tehnologija slike

  Nastavljajući nagrađivanu kvalitetu slike, podigli smo kvalitetu slike visoke rezolucije na potpuno novu razinu. Tehnologija Ultra Pixel HD Engine unaprjeđuje kvalitetu slike algoritmima obrade koji bilo koje ulazne signale slike pretvaraju u najbolju Ultra HD rezoluciju na zaslonu. Rezultat? Bilo da gledate videozapis s interneta ili izvorni Ultra HD sadržaj, doživjet ćete vrhunsku Ultra HD oštrinu tvrtke Philips.

 • Skype™ za jednostavno uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva na televizoru

  Dodajte novu dimenziju pozivima i dijelite iskustva s ljudima do kojih vam je stalo, bez obzira na to gdje se nalazite. Skype™ na televizoru omogućava uspostavljanje glasovnih poziva i videopoziva iz dnevnog boravka. Jednostavno priključite TV kameru tvrtke Philips (isporučuje se u kompletu) na televizor i uživajte u odličnim videozapisima i odličnom zvuku iz udobnosti svog kauča.

 • Aplikacija MyRemote – upravljajte televizorom pomoću telefona ili tableta

  Upravljajte svojim televizorom i snimajte dok ste u pokretu bez daljinskog upravljača koristeći jednu jednostavnu aplikaciju. Pretvorite svoj tablet ili pametni telefon u univerzalni daljinski upravljač sa svim mogućnostima originalnog daljinskog upravljača i nekim dodatnim značajkama kao što je unos teksta. Funkcija SimplyShare omogućava prijenos sadržaja na televizor. Prenosite emitirane sadržaje digitalne televizije na svoje uređaje koristeći Wi-Fi smart screen. Budite u tijeku zahvaljujući mogućnosti snimanja omiljenih programa dok ste u pokretu koristeći MyRemote snimanje. Jednostavno pregledavajte sadržaj u TV vodiču kroz programe kako biste odabrali emisije koje želite snimiti i naknadno pogledati. Smart TV zaslužuje doista inteligentnu aplikaciju.

 • Završna obrada – televizori koji izgledaju jednako dobro kao što i rade

  Vaš dom predstavlja vaš stil. To je razlog zašto za svoj dizajn biramo suptilne, profinjene boje i završnu obradu u kombinaciji s autentičnim kvalitetnim materijalima kao što su aluminij i čelik, tako da se naši televizori neprimjetno uklapaju u bilo koji interijer.

Prikaz svih specifikacija
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • HbbTV, Multiroom klijent i poslužitelj, Netflix i aplikacija myRemote zahtijevaju nadogradnju softvera.
 • Aplikacija MyRemote i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TV.
 • Kako biste saznali koje se usluge nude za smart TV aplikacije u vašoj državi, posjetite www.philips.com/TV
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.
 • Kompatibilnost ovisi o wifi miracast certifikatu za Android 4.2 ili noviju verziju. Više informacija potražite u dokumentaciji uređaja.
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: