Smart LED televizor

  Smart LED televizor

  Prvi Smart TV na svijetu koji ima kino-proporcije

  Izuzetno široki zaslon od 21:9 autentičan je filmski format i idealan zaslon za uživanje u svijetu zabave. Obogaćen je tehnologijom Ambilight, 3D Max i Multi-view prikazom, a ima nagrađivanu kvalitetu slike kako biste mogli uživati u više sadržaja u isto vrijeme. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Cinema 21:9 Platinum Series Smart LED televizor

147 cm (58"), Iznimno široko, Full HD 3D Max 58PFL9956H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Prvi Smart TV na svijetu koji ima kino-proporcije

S osvjetljenjem Ambilight i Multi-view prikazom

 • Uz Multi-view možete pretraživati internet dok gledate televiziju

  Uz Multi-view možete pretraživati internet dok gledate televiziju

  Izuzetno široki zaslon televizora Cinema 21:9 idealan je zaslon za uživanje u svijetu mogućnosti povezivanja na ugodan način. Zahvaljujući prikazu Multi-view istovremeno možete gledati nogomet na lijevoj strani zaslona i pretraživati internet ili razgovarati na web-mjestu Twitter na desnoj strani zaslona. Uz Philips Net TV vrhunski sadržaji na mreži i usluge dostupni su jednostavnim pritiskom tipke: Video na zahtjev, catch up TV, Twitter i još mnogo toga! Net TV prozor može se otvoriti pokraj prozora s televizijskim sadržajem ili s televizijskim sadržajem u kombinaciji s drugim videouređajem. Mali zaslon lako se može zamijeniti s glavnom aktivnošću kako biste imali kontrolu.

 • Bilo koji sadržaj gledajte onako kako ste navikli ili ga prilagodite zaslonu formata 21:9

  Bilo koji sadržaj gledajte onako kako ste navikli ili ga prilagodite zaslonu formata 21:9

  Na televizoru Cinema 21:9 možete gledati bilo koju vrstu sadržaja onako kako želite. Dok gledate omiljeni televizijski program, jedinstvena tehnologija naprednog formatiranja može automatski prilagoditi bilo koji sadržaj formatu 21:9 ili možete odabrati gledanje u originalnom formatu. Jednostavnim pritiskom tipke, odabir je vaš!

 • Ambilight Spectra 3 (tri strane) obogaćuje doživljaj gledanja

  Ambilight Spectra 3 (tri strane) obogaćuje doživljaj gledanja

  Dodajte novu dimenziju doživljaju gledanja uz Ambilight Spectra 3. Ova patentirana tehnologija iz tvrtke Philips povećava zaslon, projiciranjem zrake svjetla, na 3 strane, sa stražnje strane zaslona na okolni zid. Ambilight automatski podešava boju i jačinu svjetlosti oko televizora kako bi bila u skladu sa slikom. Zahvaljujući funkciji prilagodbe zidu boja svjetlosti bit će savršena bez obzira koje je boje zid.

 • 3D Max za doista prožimajući Full HD 3D doživljaj

  3D Max za doista prožimajući Full HD 3D doživljaj

  Dopustite da vas očaraju 3D filmovi u vlastitom dnevnom boravku uz 3D Max. Kombinacija brzog prikaza i Active shutter naočala unosi realističnu dubinu u Full HD rezoluciju. Sada sve 2D sadržaje možete iskusiti u 3D tehnologiji, a možete čak kontrolirati i dubinu 3D prikaza prema želji. Vaš televizor spreman je za 3D Max doživljaj kada mu dodate 3D Max naočale.

 • Pregršt aplikacija, videozapisa za posudbu i sadržaja u sklopu usluge Catch-up TV

  Pregršt aplikacija, videozapisa za posudbu i sadržaja u sklopu usluge Catch-up TV

  Posuđujte filmove izravno na televizor iz trgovina videosadržaja na mreži, gledajte propuštene televizijske sadržaje omiljenih kanala uz catch-up TV i uživajte u bogatom izboru aplikacija na mreži uz Net TV. Možete i pretraživati internet.

 • FULL HD LED Pro za najživopisniju 3D sliku na svijetu

  FULL HD LED Pro za najživopisniju 3D sliku na svijetu

  Full HD LED Pro pruža izuzetno velik kontrast i najživopisniju 3D sliku na svijetu. Uživajte u slici koja oduzima dah i trošite do 50% manje energije uz nagrađivanu tehnologiju LED Pro tvrtke Philips! U tankom sloju pozadinskog osvjetljenja nalazi se više od 1000 LED dioda koje generiraju najsjajnije bijele i najdublje crne nijanse. U kombinaciji s moćnom tehnologijom Perfect Pixel HD Engine, rezultat je nevjerojatna slika s iznimnim kontrastom, oštrinom i živim bojama.

 • Upravljajte televizorom pomoću pametnog telefona, tabletnog uređaja ili tipkovnice

  Upravljajte televizorom pomoću pametnog telefona, tabletnog uređaja ili tipkovnice

  Upravljajte televizorom na najlakši i najpraktičniji način. Jednostavno povežite bežičnu tipkovnicu ili koristite pametni telefon ili tabletni uređaj i kontrolirajte Smart TV.

 • Pronađite, zakažite, snimite* i pauzirajte televizijske sadržaje

  Pronađite, zakažite, snimite* i pauzirajte televizijske sadržaje

  Snimajte izravan digitalni televizijski prijenos na USB povezan s vašim televizorom tvrtke Philips ili pauzirajte sadržaj kada poželite uzeti predah i nastavite gledati kada poželite. Pomoću elektroničkog vodiča kroz programe pronađite omiljene programe i lako zakažite željeno snimanje. Sada gledanje televizije možete prilagoditi svom životu.

 • Uz SimplyShare uživajte u fotografijama, glazbi i filmovima na svom televizoru

  Uz SimplyShare uživajte u fotografijama, glazbi i filmovima na svom televizoru

  Dijelite fotografije, glazbu i filmove koristeći SimplyShare s pametnog telefona, tabletnog uređaja ili računala te uživajte u njima na velikom zaslonu.

 • 1200Hz Perfect Motion Rate (PMR) za vrhunsku oštrinu prikaza pokreta

  1200Hz Perfect Motion Rate (PMR) za vrhunsku oštrinu prikaza pokreta

  1200Hz Perfect Motion Rate (PMR) osigurava izuzetnu oštrinu prikaza pokreta radi postizanja oštre i jasne slike u brzim akcijskim scenama. Novi standard PMR tvrtke Philips kombinira značajke slike: najveću brzine osvježavanja, tehnologiju Perfect Natural Motion i jedinstven način obrade kako bi se dobila nenadmašna oštrina prikaza pokreta

 • Filmski omjer Cinema 21:9, bez crnih traka na vrhu/dnu

  Većina televizora ima omjer širine i visine 16:9 (ili 1,78:1) i rezoluciju 1080p Full HD. No skupi holivudski hitovi obično se snimaju u omjeru 2,39:1. Novi televizori Cinema 21:9 tvrtke Philips savršeno su usklađeni s originalnim filmskim formatom koji koriste redatelji uz format 21:9 (2,39:1). Dakle, bez obzira na to koji film gledate , sada ga možete gledati u njegovom originalnom omjeru i bez crnih traka.

 • Full HD televizor s tehnologijom Perfect Pixel HD Engine za nenadmašnu jasnoću

  Iskusite nenadmašivu oštrinu i jasnoću uz Perfect Pixel HD Engine. Svaki piksel na slici naglašava se radi bolje usklađenosti s pikselima u okruženju. Rezultat je jedinstvena kombinacija oštrine, prirodnih detalja, živih boja, superiornog kontrasta i uglađenog prirodnog kretanja. Čiste i oštre slike rezultat su otkrivanja i uklanjanja dvostrukih slika i šuma u svim izvorima sadržaja. Full HD zaslon od 1920 x 1080p piksela stvara odličnu sliku, bez treperenja i sa superiornom svjetlinom.

 • Integrirani Wi-Fi kako biste bežično koristili Net TV aplikacije i SimplyShare

  Uživajte u filmovima, fotografijama, informativnim i zabavnim sadržajima te drugim internetskim sadržajima izravno na televizoru bežičnim putem. Jednostavno povežite televizor s bežičnom kućnom mrežom uz pomoć jednostavnog čarobnjaka. Krećite se aplikacijama pomoću daljinskog upravljača televizora i pretražujte bogat izbor aplikacija.

Prikaz svih specifikacija
 • 3D televizor zahtijeva dodatak PTA516 (naočale s aktivnim preklapanjem), izvorni uređaj kompatibilan s 3D formatom i izvorni 3D sadržaj.
 • Net TV: posjetite www.philips.com/smarttv i otkrijte koje usluge nudimo u vašoj državi.
 • Wi-Fi Media Connect: na reprodukciju videosadržaja može utjecati brzina računala i širina prijenosnog pojasa Wi-Fi veze. Minimalne i preporučene sistemske preduvjete potražite na adresi www.philips.com/wifimediaconnect. Prikazuje sadržaje uz kašnjenje od nekoliko sekundi. Moguće su male razlike u slici i zvuku.
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Elektronički vodič kroz programe za 8 dana, usluga nije dostupna u svim državama
 • USB snimanje samo za digitalne kanale koji imaju IP TV elektronički vodič kroz programe (možda se primjenjuju ograničenja koja ovise o državi i kanalu). Snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja(CI+). Potrebna je internetska veza.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Ovaj televizor sadrži olovo samo u određenim dijelovima ili komponentama za koje nisu dostupne tehnološke alternative u skladu s postojećim klauzulama izuzeća navedenima u RoHS direktivi.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: