Cinema 21:9

LED televizor

  Cinema 21:9

  LED televizor

  Premijera svake večeri

  Prepustite se uživanju u filmovima, gledajući ih na način kako bi se trebali gledati na LED televizoru 58PFL9955 tvrtke Philips. Televizor iznimne širine s tehnologijama Perfect Pixel HD Engine i LED Pro savršeno je usklađen s filmskim formatom 21:9 te oživljava uz prožimajuće osvjetljenje Ambilight i 3D. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Cinema 21:9 LED televizor

147 cm (58"), Full HD 1080p, digitalni televizor 58PFL9955H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Premijera svake večeri

uz filmski format 21:9 i Ambilight

 • Filmski omjer Cinema 21:9, bez crnih traka na vrhu/dnu

  Filmski omjer Cinema 21:9, bez crnih traka na vrhu/dnu

  Većina televizora ima omjer širine i visine 16:9 (ili 1,78:1) i rezoluciju 1080p Full HD. No skupi holivudski hitovi obično se snimaju u omjeru 2,39:1. Novi televizori Cinema 21:9 tvrtke Philips savršeno su usklađeni s originalnim filmskim formatom koji koriste redatelji uz format 21:9 (2,39:1). Dakle, bez obzira na to koji film gledate , sada ga možete gledati u njegovom originalnom omjeru i bez crnih traka.

 • Multi-view prikaz za praćenje događaja prilikom gledanja televizije

  Multi-view prikaz za praćenje događaja prilikom gledanja televizije

  Multi-view prikaz za praćenje događaja prilikom gledanja televizije. Gledajte usluge na mreži kao što je Net TV u prozoru koji se prikazuje uz prozor s televizijskim sadržajem. Prozor usluge Net TV može se otvoriti pokraj prozora s prikazom televizijskog sadržaja ili se prikaz televizijskog sadržaja može kombinirati s prikazom sadržaja nekog drugog video uređaja. Mali zaslon lako možete zamijeniti zaslonom s glavnom aktivnošću i tako imati kontrolu nad prikazom sadržaja.

 • Ambilight Spectra 3 upotpunjuje doživljaj gledanja

  Ambilight Spectra 3 upotpunjuje doživljaj gledanja

  Dodajte novu dimenziju doživljaju gledanja uz Ambilight Spectra 3. Ova patentirana tehnologija iz tvrtke Philips povećava zaslon projiciranjem zrake svjetla, na 3 strane, sa stražnje strane zaslona na okolni zid. Ambilight automatski podešava boju i jačinu svjetlosti oko televizora kako bi bila u skladu sa slikom, na taj način stvarajući zapanjujuće iskustvo gledanja. Funkcija prilagodbe zidu osigurava usklađenost svjetla sa slikom, bez obzira na boju zida. Ambilight pruža veću sliku.

 • LED Pro za izniman kontrast i svjetlinu

  LED Pro za izniman kontrast i svjetlinu

  Uživajte u slikama koje oduzimaju dah i trošite do 50 % manje energije uz nagrađenu tehnologiju LED Pro iz tvrtke Philips! S više od 1000 LED dioda upravlja se selektivno u matrici, kao pozadinskim osvjetljenjem za zaslon. LED diode stvaraju briljantnu svjetlost na svijetlim područjima slike, a potpuno su prigušene na tamnim područjima, čime se štedi energija. U kombinaciji s moćnom tehnologijom Perfect Pixel HD Engine, rezultat je nevjerojatna slika s iznimnim kontrastom, oštrinom i živim bojama. Uz LED Pro crna je crna, a bijela je sjajnobijela.

 • Bright Pro za realističnu svjetlinu

  Bright Pro za realističnu svjetlinu

  Doživite uzbuđenje koje pruža slika realistične svjetline i sjajnog kontrasta zahvaljujući tehnologiji Bright Pro. Nastavljajući nagrađivanu tehnologiju LED Pro tvrtke Philips, omogućava bolju svjetlinu određenih dijelova slike, dok tamniji dijelovi ostaju izuzetno crni. Time se osigurava nenadmašna svjetlina, dok napredna, pametna obrada omogućava korištenje do 50% manje energije.

 • Perfect Natural Motion za iznimno uglađene Full HD filmove

  Perfect Natural Motion za iznimno uglađene Full HD filmove

  Uživajte u akciji bez ikakvog podrhtavanja. Perfect Natural Motion procjenjuje pokrete na slici i ispravlja podrhtavanje i kod emitiranog i prethodno snimljenog filmskog materijala (uključujući filmove rezolucije 1080p i 24p True Cinema na Blu-ray i DVD mediju). Rezultat je još uglađenija slika odlične oštrine. Uživajte u pokretima koji premašuju kino-kvalitetu!

 • Wi-Fi MediaConnect za projiciranje medijskih datoteka s računala na televizoru

  Wi-Fi MediaConnect za projiciranje medijskih datoteka s računala na televizoru

  Podijelite videozapise i slike s prijenosnog računala na televizoru putem bežične veze. Nakon instalacije na prijenosno računalo, rukovanje je vrlo jednostavno. Pritiskom na tipku miša zaslon prijenosnog računala možete prikazati na velikom zaslonu televizora. Za vlastitu zabavu i uživanje u razmjeni sadržaja s drugima.

 • Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Upoznajte bogat izbor mrežnih usluga uz Net TV. Uživajte u filmovima, slikama, informacijama, zabavi i drugim sadržajima na mreži izravno na televizoru kad god poželite. Jednostavno povežite kućno kino izravno u kućnu mrežu putem Ethernet veze i zatim pomoću daljinskog upravljača pregledajte i odaberite sadržaje koje želite gledati. Izbornik Philips omogućava pristup popularnim Net TV uslugama prilagođenim zaslonu televizora. Osim toga, putem računalne mreže s certifikatom DLNA pomoću daljinskog upravljača možete gledati videozapise i pristupati slikama koje su pohranjene na računalu.

 • Full HD s tehnologijom Perfect Pixel HD Engine za nenadmašnu jasnoću

  Iskusite nenadmašnu oštrinu i jasnoću uz Perfect Pixel HD Engine. Svaki piksel na slici naglašava se radi bolje usklađenosti s pikselima u okruženju, čime se stvara prirodnija slika. Rezultat je jedinstvena kombinacija oštrine, prirodnih detalja, živih boja sa superiornim kontrastom i uglađenog prirodnog kretanja, bez obzira na sadržaj koji gledate. Čiste i oštre slike rezultat su otkrivanja i uklanjanja dvostrukih slika i šuma u svim izvorima sadržaja - od multimedijskih do standardnih televizijskih sadržaja. Full HD zaslon od 1920 x 1080p piksela stvara odličnu sliku, bez treperenja i s progresivnim skeniranjem i superiornom svjetlinom.

 • Full HD 3D televizor za doista prožimajući 3D prikaz filma

  Budite očarani filmovima u 3D formatu u vlastitom dnevnom boravku uz prvi 3D televizor na svijetu s kinematografskim proporcijama. Aktivna 3D tehnologija koristi najnoviju generaciju brzih zaslona radi postizanja stvarne dubine i realističnosti u punoj HD rezoluciji. Vrhunska izdanja 3D filmova na Blu-ray medijima i televizijskim 3D kanalima predstavljaju sve veći raspon sadržaja visoke kvalitete. Vaš televizor spreman je pružiti vam Full HD 3D iskustvo, a sve što morate je kupiti onoliko 3D naočala koliko želite (komplet za nadogradnju PTA03).

 • 400Hz Clear LCD, brzina od 0,5 ms za vrhunsku oštrinu pokreta

  Uživajte u najbržem LCD televizoru tvrtke Philips. 400Hz Clear LCD* pomiče vrijeme odziva LCD televizora do nenadmašne razine od 0,5 milisekundi, tako da ćete i u najbržoj akcijskoj sceni uživati u vrhunskoj glatkoći pokreta.

 • Vrhunske mrežne trgovine videosadržajima i televizijski programi na zahtjev

  Uživajte u vrhunskim filmovima koji na vaš televizor stižu izravno iz mrežnih trgovina videosadržajima. Od najvećih romantičnih klasika do brzih akcijskih filmova - svi su tu na pritisak gumba iz udobnosti vaše fotelje. Trgovina videosadržajima nudi iznimno veliku zbirku filmova i serija, od najpoželjnijih novih izdanja do neprocjenjivih klasika. Oslobodite se fiksnih rasporeda programa i gledajte što i kada poželite. Nikada više nećete propustiti svoju omiljenu emisiju! Catch up TV donosi reprize televizijskih serija i emisija. Uvjeti i ponude razlikuju se ovisno o državama i davateljima sadržaja.

Prikaz svih specifikacija
 • 400Hz Clear LCD prikazuje 400 scena u sekundi, kombiniranjem napredne tehnologije 200Hz s pozadinskim osvjetljenjem sa skeniranjem pri radnom ciklusu od 50%.
 • Elektronički vodič kroz programe za 8 dana, usluga nije dostupna u svim državama
 • Net TV: posjetite www.philips.com/smarttv i otkrijte koje usluge nudimo u vašoj državi.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Wi-Fi Media Connect: na reprodukciju videosadržaja može utjecati brzina računala i širina prijenosnog pojasa Wi-Fi veze. Minimalne i preporučene sistemske preduvjete potražite na adresi www.philips.com/wifimediaconnect. Prikazuje sadržaje uz kašnjenje od nekoliko sekundi. Moguće su male razlike u slici i zvuku.
 • 3D televizor zahtijeva dodatak PTA03 (naočale s aktivnim preklapanjem), izvorni uređaj kompatibilan s 3D formatom i izvorni 3D sadržaj.
 • Uobičajena potrošnja energije uključenog uređaja izmjerena u skladu s IEC62087, izdanje 2.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Ovaj televizor sadrži olovo samo u određenim dijelovima ili komponentama za koje nisu dostupne tehnološke alternative u skladu s postojećim klauzulama izuzeća navedenima u RoHS direktivi.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: