InStyle Reflektorska svjetiljka

Radar, bijela, LED 579863116 Pronađi slične proizvode
  • Ukrasite svoj dom svjetlom

    Reflektorska svjetiljka

    57986/31/16 Pronađi slične proizvode

    Ove industrijske LED reflektorske svjetiljke tvrtke Philips, koje daju snažno toplo bijelo svjetlo, možete okrenuti u bilo kojem smjeru. Prigušite svjetlo kako biste stvorili ugodno ozračje. Elegantan dizajn sa završnom obradom od aluminija. Snaga i preciznost u minimalističkom okviru. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Ukrasite svoj dom svjetlom

  • Višestruke primjene i završne izvedbe koje odgovaraju svakom ukusu

    Višestruke primjene i završne izvedbe koje odgovaraju svakom ukusu

    Ako volite dizajn i rado eksperimentirate s najnovijim stilovima i temama u svom domu, isprobajte inStyle tvrtke Philips. To je asortiman ukrasnih visećih, zidnih, stropnih, podnih i stolnih svjetiljki izrađenih od vrhunskih materijala u raznim bojama.

  • Snažna LED svjetiljka

    Snažna LED svjetiljka

    LED modul ove svjetiljke jedinstveno je rješenje tvrtke Philips koje kombinira 3 LED diode u sintetičkom i aluminijskom kućištu. Ova tehnika omogućava optimalnu snagu svjetla i 100% ujednačenu boju svjetla.

  • Efekt tople bijele svjetlosti

    Efekt tople bijele svjetlosti

    Osvijetlite svoj dom efektima toplog bijelog svjetla zahvaljujući najnovijim inovacijama na području LED rasvjete. Philips predstavlja najnoviju generaciju LED dioda velike snage koje pružaju toplo bijelo svjetlo i dosežu temperaturu boje od 2700 Kelvina. Ova inovacija podiže rasvjetna tijela tvrtke Philips na novu razinu, omogućavajući korisnicima kombinaciju elegancije, stvaranja atmosfere pomoću svjetla i energetske učinkovitosti.

  • Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

    Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

    Podesite intenzitet svjetlosti LED svjetiljki tvrtke Philips pomoću prekidača za prigušivanje (nije priložen). Tako se svjetlo može idealno prilagoditi svakoj situaciji, bila riječ o romantičnoj večeri udvoje ili zabavi s prijateljima i obitelji u dnevnom boravku. Tvrtka Philips testirala je veći broj zidnih prekidača za prigušivanje koji su se pokazali kompatibilnima s našim LED rasvjetnim tijelima. Popis kompatibilnih prigušivača dostupan je u odjeljku za preuzimanje i podršku.

  • Ušteda energije

    Ušteda energije

    Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže u štednji na računima za struju i doprinosi zaštiti prirode.

  • Izuzetno dug vijek trajanja

    Izuzetno dug vijek trajanja

    Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. LED žarulje tvrtke Philips izuzetno dugo traju, najmanje 20.000 sati (što je ekvivalentno 20 godina na temelju prosječne uporabe 3 sata dnevno uz najmanje 13.000 ciklusa uključivanja/isključivanja). Uz LED žarulje tvrtke Philips nećete morati brinuti o održavanju niti zamjeni žarulje, a imat ćete savršen svjetlosni ugođaj u svom domu.

  • Slobodno se okreće u svim smjerovima

    Slobodno se okreće u svim smjerovima

    Možete okretati glavu rasvjetnog tijela tvrtke Philips u željenom smjeru kako biste svjetlo usmjerili tamo gdje je potrebno.

  • Izražajni i elegantni oblici, vrhunski materijali

    Rasvjetna tijela iz asortimana inStyle tvrtke Philips dizajnirane su kako bi savršeno pristajale najboljim verzijama bilo kojeg unutarnjeg uređenja, a pružaju razne stilove među kojima će svatko pronaći odgovarajući. Uz mnogo raznih primjena i završnih izvedbi, lako se kombiniraju sa zavjesama, dijelovima namještaja, raznim zidnim bojama i ukrasima kako biste mogli dobiti željeni izgled. Pojedinostima i dizajnu posvećena je velika pažnja pa ćete lako izraziti osobni stil unutarnjeg uređenja. To znači da ćete dobiti ugodan ambijent i okruženje u kojem ćete uživati s obitelji i prijateljima.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: