Pillar hue

  Pillar hue

  Stvorite ugođaj pomoću usmjerenog svjetla

  Ako dodate reflektorsku svjetiljku Philips hue White Ambiance Pillar svom Philips hue sustavu, moći ćete uživati u prirodnom bijelom svjetlu koje vam pomaže da se razbudite, napunite energijom, koncentrirate, čitate i opuštate. Vrlo kvalitetna reflektorska svjetiljka napravljena je da traje, a posebna pažnja posvećena je detaljima Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Connected Luminaires Pillar hue

Reflektorska svjetiljka 5633231P7 Pronađi slične proizvode

Stvorite ugođaj pomoću usmjerenog svjetla

 • Od tople bijele do hladne i svijetle danje svjetlosti

  Od tople bijele do hladne i svijetle danje svjetlosti

  Postavite odgovarajući ugođaj za svaki trenutak uz različite nijanse predivnog svjetla prirodne bijele boje. Pomoću aplikacije postavite bilo koju nijansu bijelog svjetla, od hladnog dnevnog svjetla koje ispunjava energijom do opuštajućeg toplog bijelog svjetla. Preuzmite kontrolu i postavite atmosferu. Ne previše svijetlo. Ne previše tamno. Baš kako treba.

 • Napunite se energijom, koncentrirajte se, opustite i čitajte uz svjetlo

  Napunite se energijom, koncentrirajte se, opustite i čitajte uz svjetlo

  Svjetlo utječe na naše raspoloženje, ponašanje, usredotočenost i rutine. Aplikacija omogućava postavljanje optimalne svjetlosti za određeni trenutak. Uz hue tvrtke Philips možete se napuniti energijom, usredotočiti, opustiti i čitati. Pretvorite svakodnevne aktivnosti u trenutke u kojima ćete uživati. Osjećat ćete se drugačije. Osjećat ćete se bolje.

 • Nježno se budite uz osobni izlazak sunca

  Nježno se budite uz osobni izlazak sunca

  Olakšajte rutinu spavanja i nježno se budite kako biste svježi započeli svaki dan. Philips hue pomoći će vam da se izvučete iz kreveta na lijep način. Intenzitet svjetla postepeno se povećava, dajući vam osjećaj da se prirodno budite uz sunčevo svjetlo – nema grubog buđenja alarmom budilice.

 • Rasvjetom upravljajte s bilo kojeg mjesta

  Rasvjetom upravljajte s bilo kojeg mjesta

  Rasvjetom možete upravljati gdje god se nalazili. Provjerite jeste li zaboravili isključiti rasvjetu prije no što ste otišli od kuće i uključite ih ako radite dokasna. Zahvaljujući tehnologiji za sigurnosno zemljopisno lociranje, rasvjeta vam može izraziti dobrodošlicu kad se vratite kući ili se automatski isključiti kada odlazite. Pojednostavit će vam život i ukloniti brige na pametne i korisne načine.

 • Zajamčeno glatko bežično prigušivanje

  Zajamčeno glatko bežično prigušivanje

  Iskusite zajamčeno glatko prigušivanje uz Philips hue. Nije previše svijetlo. Nije previše mračno. Upravo onako kako treba biti. Nema potrebe za kabelima, električarom niti montažom.

 • Postavite raspored za rasvjetu uz jednostavnu kućnu automatizaciju

  Postavite raspored za rasvjetu uz jednostavnu kućnu automatizaciju

  Pomoću funkcije za odabir rasporeda iz aplikacije Philips hue, možete učiniti da se doima kao da ste kod kuće kada niste. Odaberite uključivanje rasvjete u unaprijed određeno vrijeme, tako da bude uključena kada dođete kući. Možete čak odabrati uključivanje rasvjete u raznim sobama u različito vrijeme. Naravno, možete odabrati i postupno isključivanje rasvjete po noći, tako da ne morate brinuti jeste li neko svjetlo ostavili uključenim.

 • Upravljajte rasvjetom na svoj način

  Upravljajte rasvjetom na svoj način

  Povežite Philips hue svjetiljke s mostom i krenite u istraživanje beskonačnih mogućnosti. Svjetiljkama možete upravljati s pametnog telefona ili tableta putem aplikacije Philips hue; osim toga, sustavu možete dodavati prekidače za aktivaciju rasvjete. Postavite mjerače vremena, obavijesti, alarme i još mnogo toga za potpun Philips hue doživljaj.

 • Pripremite se za dan

  Pripremite se za dan

  Preskočite jutarnju kavu i pripremite se za dan uz hladno, jarko dnevno bijelo svjetlo koje vam pomaže da tijelo i um napunite energijom. Savršeno za trenutke kada trebate poticaj ili kada vam opadne razina energije.

 • Uživajte u savršenom čitanju

  Uživajte u savršenom čitanju

  Satima se izgubite u omiljenim romanima uz hue tvrtke Philips. Pruža vam odgovarajuće bijelo svjetlo za savršeno čitanje.

 • Opustite se uz toplo bijelo svjetlo

  Opustite se uz toplo bijelo svjetlo

  Podignite noge i opustite se uz meki sjaj bijele svjetlosti za savršen kraj dana. Opuštajuće bijelo svjetlo pomoći će vam da se opustite navečer i bolje spavate noću.

 • Ostanite usredotočeni

  Ostanite usredotočeni

  Ostanite usredotočeni zahvaljujući fino ugođenom jarkom bijelom svjetlu. Pomoći će vam da zadatke obavite brzo i učinkovito bez ometanja, bilo da učite za ispit, radite od kuće ili birate odjeću u kojoj želite zasjati.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: