LCD TV

  LCD TV

  Briljantan dizajn, moćne radne značajke.

  Iskusite briljantnu sliku uz zaslon pune HD rezolucije od 1080p. Zajedno s tehnologijom Pixel Plus HD Engine i fantastičnim zvukom, ovaj Flat TV nikad vas neće razočarati. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LCD TV

132 cm (52"), Full HD 1080p, digitalni televizor 52PFL5604H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Briljantan dizajn, moćne radne značajke.

S vrhunskom slikom i zvukom

 • Pixel Plus HD za više detalja, dubine i jasnoće

  Pixel Plus HD za više detalja, dubine i jasnoće

  Pixel Plus HD je tehnologija obrade slike koja gledateljima omogućava uživanje u životnim, prirodnim i realističnim sadržajima. Rezultat su superiorne realistične slike s nevjerojatnim detaljima i dubinom iz bilo kojeg izvora visoke rezolucije.

 • Full HD LCD zaslon s rezolucijom 1920 x 1080 piksela

  Full HD LCD zaslon s rezolucijom 1920 x 1080 piksela

  Full HD zaslon ima široki format i rezoluciju od 1920 x 1080 piksela. To je najveća rezolucija kod HD izvora, za najbolju moguću kvalitetu slike. U potpunosti je kompatibilan s budućim verzijama jer podržava signale 1080p iz svih izvora, uključujući najnovije kao što su Blu-ray i napredne HD igraće konzole. Obrada signala znatno je unaprijeđena kako bi podržavala ovu mnogo višu kvalitetu signala i rezoluciju. Stvara briljantne slike s progresivnim skeniranjem bez podrhtavanja, vrhunske svjetline i boja.

 • 28,9 milijardi boja za briljantne prirodne slike

  28,9 milijardi boja za briljantne prirodne slike

  Živa i prirodna slika zahvaljujući najnaprednijoj obradi boja. 3 kanala boja (RGB) optimiziraju se za ukupnu snagu obrade od 28,9 milijardi boja. Napredni algoritmi prepoznaju suptilne nijanse boja i nijanse kože te ih obrađuju radi stvaranja najboljih mogućih boja.

 • Dinamički kontrast od 50 000:1 za nevjerojatno bogate detalje u crnoj boji

  Dinamički kontrast od 50 000:1 za nevjerojatno bogate detalje u crnoj boji

  Želite ravni LCD zaslon s najvišim kontrastom i najživotnije slike. Napredna tehnologija slike iz tvrtke Philips u kombinaciji s jedinstvenom tehnologijom ekstremnog zatamnjenja i pojačavanja pozadinskog osvjetljenja rezultira živim slikama. Dinamički kontrast povećava kontrast, uz iznimnu razinu crne boje i precizno prikazivanje tamnih nijansi i boja. Stvara jasnu, životnu sliku visokog kontrasta i živih boja.

 • USB za fantastičnu reprodukciju multimedijskih sadržaja

  USB za fantastičnu reprodukciju multimedijskih sadržaja

  USB priključak omogućava pristup jpeg fotografijama, mp3 glazbi i datotekama s videozapisima na većini USB memorijskih uređaja (USB uređaj za pohranu). Priključite USB uređaj u utor na bočnoj strani televizora i pristupajte multimedijskim sadržajima pomoću jednostavnog preglednika sadržaja na zaslonu. Sada možete pregledati i podijeliti svoje videozapise, fotografije i glazbu.

 • 2.1-kanalni surround s niskotoncem za duboki bas

  Ovaj 2.1-kanalni surround sustav s ugrađenim niskotoncem cjelovit je zvučni sustav koji koristi Philips Incredible Surround tehnologiju obrade zvuka. Pojačava frekvencije basa iz niskotonca i istovremeno optimizira srednje i niske frekvencije. Rezultat je sustav koji snažno reproducira puni opseg audio frekvencija, od dubokog basa do kristalno čistih visokih tonova.

 • 3 HDMI ulaza uz Easylink za punu HD vezu

  EasyLink koristi industrijski standard HDMI CEC za dijeljenje funkcionalnosti između priključenih uređaja i televizora. Uz Easylink, za upravljanje glavnim funkcijama televizora i priključenih uređaja potreban je samo jedan daljinski upravljač. HDMI čini nekomprimiranu digitalnu RGB vezu između izvora i zaslona, za vrhunsku kvalitetu slike. HDMI koristi zaštitu od kopiranja HDCP. Uz 2 HDMI ulaza na stražnjoj i 1 HDMI ulaz na bočnoj strani televizora možete priključivati razne izvore visoke rezolucije, kao što su HD settop box, Blu-ray reproduktor, igraća konzola ili digitalni kamkorder.

 • PC ulaz omogućava korištenje televizora kao računalnog monitora

  Pomoću PC ulaza svoj televizor možete povezati s računalom i koristiti ga kao računalni monitor.

 • Nevidljivi zvučnici s nevjerojatnim surround zvukom

  Nevidljivi sustav zvuka koji se savršeno uklapa u dizajn kućišta. Tehnologija Incredible Surround donosi iskustvo potpunog surround zvuka velike dubine i širine. Stvara jasan i prostoran zvuk koji povećava bogatstvo iskustva gledanja.

 • MPEG4 HDTV prijem putem DVB-T i DVB-C prijemnika sa sučeljem CI+*

  HDTV omogućava gledanje televizije uz najvišu moguću kvalitetu slike i zvuka, bez dodatnog set-top box uređaja. Zahvaljujući ugrađenom prijemniku koji podržava zemaljske i kabelske DBV signale u formatima MPEG-2 i MPEG-4 primat ćete programe visoke rezolucije iznimne kvalitete. Nadalje, uz sučelje Common Interface Plus (CI+) sadržaje u vrhunskoj visokoj rezoluciji možete pratiti izravno na televizoru.

Prikaz svih specifikacija
 • Elektronički vodič kroz programe za 8 dana, usluga nije dostupna u svim državama
 • DVB-T, podržano samo u određenim državama
 • DVB-C, podržano samo u određenim državama i kod odabranih davatelja usluga. Najnovije informacije nalaze se na pločici s oznakom televizora.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: