Izuzetno tanki 4K televizor sa sustavom Android TV™

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/49pus7181_12/49pus7181_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Izuzetno tanki 4K televizor sa sustavom Android TV™

  Izuzetno tanki 4K LED televizor sa sustavom Android TV™

  Prekrasan europski dizajn sa svim odgovarajućim značajkama. Uređaji serije Philips 7180 oživjet će sjajnu kvalitetu slike uz ugrađeni soundbar i integrirani woofer. Uz dodatak vrhunskog okvira, radi se o savršenom centralnom uređaju za zabavu. Saznajte više

 • Izuzetno tanki 4K LED televizor sa sustavom Android TV™

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

7000 series Izuzetno tanki 4K televizor sa sustavom Android TV™

123 cm (49"), 4K Ultra HD LED televizor, Četverojezgreni, 16 GB, proširiv, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 49PUS7181/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Izuzetno tanki 4K LED televizor sa sustavom Android TV™

s tehnologijom Ambilight s 3 strane

 • Ambilight zauvijek mijenja način na koji doživljavate televizore

  Stvorili ste mnogo više od kuće, stvorili ste dom, pa zašto ne biste odabrali i televizor koji odiše toplinom i privlačnošću? Jedinstvena tehnologija Ambilight tvrtke Philips čini vaš zaslon mnogo širim, a doživljaj gledanja uzbudljivijim emitirajući izuzetno širok sjaj s tri strane zaslona televizora na okolni zid. Boja, živopisnost i uzbuđenje prelaze granice zaslona i ulaze u vaš dnevni boravak, pružajući izvanredni doživljaj gledanja.

 • Oslobodite snagu četverojezgrenog procesora i integriranog sustava Android

  Četverojezgreni procesor tvrtke Philips u kombinaciji sa snagom koju donosi Android pruža uzbudljiv doživljaj igranja. Sustav Android na televizoru omogućava vam navigaciju, pokretanje aplikacija i reprodukciju videozapisa na način koji je izuzetno brz, intuitivan i zabavan.

 • Web-trgovina Google Play i galerija aplikacija tvrtke Philips: pomaknite granice televizije

  Web-trgovina Google Play i galerija aplikacija tvrtke Philips: pomaknite granice televizije

  Web-trgovina Google Play i galerija aplikacija tvrtke Philips prelaze granice tradicionalnog televizijskog programa kako bi vam stavile na raspolaganje veliku kolekciju filmova, televizijskih emisija, glazbe, aplikacija i igara na mreži. 16 GB proširive memorije znači da imate dovoljno prostora za pohranu svih omiljenih sadržaja i instaliranje još aplikacija.

 • Uživajte u živopisnoj slici uz Pixel Precise Ultra HD

  Uživajte u živopisnoj slici uz Pixel Precise Ultra HD

  Ljepota 4K Ultra HD televizora je u mogućnosti uživanja u svakom detalju. Tehnologija Pixel Precise Ultra HD tvrtke Philips pretvara bilo koju ulaznu sliku u zapanjujuću UHD rezoluciju na zaslonu. Uživajte u uglađenom i izoštrenom prikazu pokretne slike te izuzetnom kontrastu. Otkrijte dublje crne, blještave bijele, živopisne boje i prirodne nijanse kože – svaki put i iz bilo kojeg izvora.

 • Premium Color pruža nevjerojatno poboljšanje boje

  Premium Color pruža nevjerojatno poboljšanje boje

  Philips Premium Color kombinira širok spektar boja proširen za 85 % te pokriva 4 bilijuna boja. Zahvaljujući tako bogatoj rezoluciji boja i prekrasno zasićenim bojama, zaboravit ćete da gledate u zaslon.

 • Snažan zvuk iz nevjerojatno tankog televizora

  Snažan zvuk iz nevjerojatno tankog televizora

  Uistinu tanak televizor snažnog zvuka. To je potpuno nov koncept. Kako bismo ga mogli omogućiti, krenuli smo u temeljit redizajn. Uklonili smo prednju mrežicu kako ništa ne bi ometalo zvuk koji sad zvuči nevjerojatno čisto. Kako bismo zaštitili zvučnike, izradili smo ih od izdržljivih materijala i snažnog neodimijskog magneta. Strateški smještenom niskotoncu čiji je zvučnik okrenut prema natrag dodali smo dvostruke i trostruke prstene za snažne, bogate basove.

 • Završna obrada: televizor koji izgleda jednako dobro kao što i radi

  Vaš dom odražava vaš stil. Naši su dizajneri odabrali suptilne, sofisticirane boje i kvalitetne završne obrade poput poliranog kroma, što je rezultiralo dizajnom televizora koji će se savršeno uklopiti u vaš interijer.

 • Kutno postolje u sredini dočarava geometriju

  Odabrali smo profinjenu završnu obradu srebrne boje visokoga sjaja kao temelj svog kutnog postolja smještenog u sredinu i zatim smo ga uparili s izuzetno tankim kutnim vratom kako bismo kreirali dizajn televizora koji se predivno stapa s modernim interijerom.

 • Pomno definiran zvuk, omogućit će vam da vidite ljepotu zvuka

  Pomno definiran zvuk iz tankih zvučnika. Uživajte u nevjerojatnim visokim i živopisnim srednjim tonovima iz brojnih mikro pogonskih jedinica koje su smještene u tanko kućište. Kada možete čuti svaki šapat, korak i škripanje poda, onda nije teško zamisliti koliko moćno će zvučati svaki sudar, pucanj i eksplozija. S basovima nismo radili kompromise; strateški smješteni stražnji zvučnici osiguravaju reprodukciju dubokih, bogatih tonova. Televizor zvuči dobro kao što i izgleda.

 • Uživajte u boljem kontrastu i oštrijim bojama zahvaljujući tehnologiji HDR Plus

  HDR Plus novi je standard za videozapise. Ponovno definira kućnu zabavu zahvaljujući naprednom kontrastu i bojama. Uživajte u osjetilnom doživljaju koji dočarava originalno bogatstvo i živost, a istovremeno je i odraz namjere autora sadržaja. Krajnji rezultat? Svjetliji naglasci, veći kontrast, širi raspon boja i detalji izraženiji no ikad dosad.

 • Novi integrirani HEVC standard za uživanje u 4K kvaliteti

  Novi integrirani HEVC standard (H.265) omogućuje vam uživanje u prijenosima u 4K rezoluciji.

Prikaz svih specifikacija
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • Ponuda aplikacija za Android razlikuje se ovisno o državi. Više detalja potražite na lokalnom web-mjestu Google Play Store.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Ponuda igara u oblaku ovisi o dobavljačima igara.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.
 • Funkcionalnost usluge Google Cast ovisi o aplikacijama i uređajima koji podržavaju Google Cast. Više detalja potražite na stranici proizvoda za Google Cast.
 • Aplikacija za udaljeno snimanje tvrtke Philips i vezane funkcije razlikuju se ovisno o modelu televizora, operateru i državi, kao i o modelu i operacijskom sustavu pametnog uređaja. Više informacija potražite na web-stranici: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ponuda aplikacija za Smart TV razlikuje se ovisno o modelu televizora i državi. Više detalja potražite na stranici: www.philips.com/smarttv.
 • USB snimanje vrijedi samo za digitalne kanale, snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja (CI+). Mogu vrijediti ograničenja vezana uz državu ili kanal.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: