Wi-Fi

  LCD TV

  Oživljava filmove

  Dopustite da vas prožme snaga tehnologije Ambilight. Uz zapanjujući Perfect Pixel HD Engine, LED Pro i moćan zvuk, filmovi doista oživljavaju u vašem dnevnom boravku. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LCD TV

117 cm (46"), Full HD 1080p, digitalni televizor 46PFL9704H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Oživljava filmove

Ambilight i LED Pro

 • Ambilight Spectra 3 za zapanjujuće iskustvo gledanja

  Ambilight Spectra 3 za zapanjujuće iskustvo gledanja

  Dodajte novu dimenziju doživljaju gledanja uz Ambilight Spectra 3. Ova patentirana tehnologija iz tvrtke Philips dodatno povećava zaslon, projiciranjem zrake svjetla sa stražnje strane zaslona na okolni zid. Ambilight automatski podešava boju i jačinu svjetlosti oko televizora kako bi bila u skladu sa slikom, na taj način stvarajući zapanjujuće iskustvo gledanja. Uz Ambilight Spectra 3 filmovi doista oživljavaju!

 • Perfect Pixel HD Engine za nenadmašivu oštrinu i jasnoću

  Perfect Pixel HD Engine za nenadmašivu oštrinu i jasnoću

  Iskusite nenadmašivu oštrinu i jasnoću uz Perfect Pixel HD Engine. Svaki piksel na slici naglašava se radi bolje usklađenosti s pikselima u okruženju, čime se stvara prirodnija slika. Rezultat je jedinstvena kombinacija oštrine, prirodnih detalja, živih boja sa superiornim kontrastom i uglađenog prirodnog kretanja, bez obzira na sadržaj koji gledate. Čiste i oštre slike rezultat su otkrivanja i uklanjanja dvostrukih slika i šuma u svim izvorima sadržaja - od multimedijskih do standardnih televizijskih sadržaja.

 • Full HD LCD zaslon s rezolucijom 1920 x 1080 piksela

  Full HD LCD zaslon s rezolucijom 1920 x 1080 piksela

  Full HD zaslon ima široki format i rezoluciju od 1920 x 1080 piksela. To je najveća rezolucija kod HD izvora, za najbolju moguću kvalitetu slike. U potpunosti je kompatibilan s budućim verzijama jer podržava signale 1080p iz svih izvora, uključujući najnovije kao što su Blu-ray i napredne HD igraće konzole. Obrada signala znatno je unaprijeđena kako bi podržavala ovu mnogo višu kvalitetu signala i rezoluciju. Stvara briljantne slike s progresivnim skeniranjem bez podrhtavanja, vrhunske svjetline i boja.

 • Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Upoznajte bogat izbor mrežnih usluga uz Net TV. Uživajte u filmovima, slikama, informacijama, zabavi i drugim sadržajima na mreži izravno na televizoru kad god poželite. Jednostavno povežite kućno kino izravno u kućnu mrežu putem Ethernet veze i zatim pomoću daljinskog upravljača pregledajte i odaberite sadržaje koje želite gledati. Izbornik Philips omogućava pristup popularnim Net TV uslugama prilagođenim zaslonu televizora. Osim toga, putem računalne mreže s certifikatom DLNA pomoću daljinskog upravljača možete gledati videozapise i pristupati slikama koje su pohranjene na računalu.

 • LED Pro za izniman kontrast i svjetlinu

  LED Pro za izniman kontrast i svjetlinu

  Uživajte u slikama koje oduzimaju dah i trošite do 50 % manje energije uz nagrađenu tehnologiju LED Pro iz tvrtke Philips! S više od 1000 LED dioda upravlja se selektivno u matrici, kao pozadinskim osvjetljenjem za zaslon. LED diode stvaraju briljantnu svjetlost na svijetlim područjima slike, a potpuno su prigušene na tamnim područjima, čime se štedi energija. U kombinaciji s moćnom tehnologijom Perfect Pixel HD Engine, rezultat je nevjerojatna slika s iznimnim kontrastom, oštrinom i živim bojama. Uz LED Pro crna je crna, a bijela je sjajnobijela.

 • Perfect Natural Motion za iznimno uglađene Full HD filmove

  Perfect Natural Motion za iznimno uglađene Full HD filmove

  Uživajte u akciji bez ikakvog podrhtavanja. Perfect Natural Motion procjenjuje pokrete na slici i ispravlja podrhtavanje i kod emitiranog i prethodno snimljenog filmskog materijala (uključujući filmove rezolucije 1080p i 24p True Cinema na Blu-ray i DVD mediju). Rezultat je još uglađenija slika odlične oštrine. Uživajte u pokretima koji premašuju kino-kvalitetu!

 • Dinamički kontrast 5.000.000:1 za vrhunske briljantne slike

  Dinamički kontrast 5.000.000:1 za vrhunske briljantne slike

  Želite ravan LCD zaslon s najvišim kontrastom i najživotnijim slikama. LED pozadinsko osvjetljenje to omogućava pomoću jedinstvenog lokalnog zatamnjenja LED dioda. Stvara svjetlost tamo gdje je potrebna na slici, a tamna područja održava iznimno tamnima. Izvrsno zatamnjivanje pomoću LED dioda omogućava nedostižni dinamički kontrast od 5.000.000:1. Po prvi puta, slike se prikazuju uz iznimno duboke tamne nijanse i najživotnije boje na sjajnim svijetlim dijelovima.

 • 200Hz Clear LCD*, brzina od 1 ms: superiorna jasnoća pokreta

  Uživajte u iznimnoj jasnoći pokreta. Philips 200Hz Clear LCD vrijeme odziva LCD televizora skraćuje na nevjerojatnu 1 ms, što znači da ćete i kod najbržih akcijskih scena biti očarani akcijom i nećete pratiti rastegnuti automobil po zaslonu.

 • LCD sa širokom paletom boja za briljantne boje

  x.v.Color osigurava realističnu reprodukciju boja, precizno prikazujući svaku sjenku, nijansu i dubinu te proširujući raspon boja na gotovo dvostruki broj boja u usporedbi s GRB prostorom boja. x.v.Color proizvodi varijacije boja vrlo slične onima koje prepoznaje ljudsko oko - čak i unapređuje/poboljšava kvalitetu videosadržaja visoke rezolucije. Televizori koji podržavaju x.v.Color proizvode slike čija je kvaliteta gotovo jednaka onoj kod snimanja slika.

 • Uživajte u bogatom izboru internetskih videozapisa sa servisa YouTube i drugih sadržaja

  Net TV donosi bogat izbor videosadržaja sa servisa YouTube i drugih web-mjesta za objavu videosadržaja. Videozapisi su skrojeni kako bi pristajali zaslonu televizora, što znači da se možete udobno smjestiti i uživati u internetskim videozapisima optimalne kvalitete.

 • MPEG4 HDTV prijem putem DVB-T i DVB-C prijemnika sa sučeljem CI+*

  HDTV omogućava gledanje televizije uz najvišu moguću kvalitetu slike i zvuka, bez dodatnog set-top box uređaja. Zahvaljujući ugrađenom prijemniku koji podržava zemaljske i kabelske DBV signale u formatima MPEG-2 i MPEG-4 primat ćete programe visoke rezolucije iznimne kvalitete. Nadalje, uz sučelje Common Interface Plus (CI+) sadržaje u vrhunskoj visokoj rezoluciji možete pratiti izravno na televizoru.

Prikaz svih specifikacija
 • 200Hz Clear LCD prikazuje 200 scena po sekundi, kombiniranjem napredne tehnologije 100Hz s pozadinskim osvjetljenjem sa skeniranjem pri radnom ciklusu od 50%.
 • Elektronički vodič kroz programe za 8 dana, usluga nije dostupna u svim državama
 • DVB-T, podržano samo u određenim državama
 • DVB-C, podržano samo u određenim državama i kod odabranih davatelja usluga. Najnovije informacije nalaze se na pločici s oznakom televizora.
 • Net TV, dostupnost usluge ovisna je o državi i podliježe uvjetima korištenja.
 • Potreban je dodatni modul Philips DVB-S (kat. br. PFS0001, dostupan samo u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj)

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: