Zidna svjetiljka

  Zidna svjetiljka

  Živite trenutak s radošću

  Dopustite ljepoti svjetlosti da čarolijom obavije vaš dnevni boravak. Ova tanka staklena zidna svjetiljka s predivnim ukrasnim uzorcima stvara intiman i opuštajući ugođaj. Možete prigušiti svjetlo kako biste stvorili ugodan ambijent. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

myLiving Zidna svjetiljka

Riber, siva 455888716 Pronađi slične proizvode

Živite trenutak s radošću

Suvremeno osvjetljenje za današnji način života

 • Raspršeno toplo bijelo svjetlo

  Raspršeno toplo bijelo svjetlo

  Ova svjetiljka upotrebljava najnoviju tehnologiju tvrtke Philips za uštedu energije kako bi pružila obilje tople, prirodne bijele svjetlosti. Prostoriju će osvijetliti raspršeno toplo bijelo svjetlo koje omogućava kombinaciju funkcionalnosti i brige za okoliš. Raspršeno svjetlo idealno je za generalnu rasvjetu.

 • Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

  Prilagodite intenzitet svjetla ove svjetiljke tvrtke Philips pomoću prekidača za prigušivanje (nije priložen). To je ono što ovu svjetiljku čini idealnom za naglašavanje određene značajke ili dočaravanje ugođaja, bila riječ o romantičnoj večeri udvoje ili zabavi s prijateljima i obitelji u dnevnom boravku.

 • Ušteda energije

  Ušteda energije

  Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže u štednji na računima za struju i doprinosi zaštiti prirode.

 • Bezvremenski materijali

  Metal i staklo daju neutralan i elegantan ton vašem domu. Solidni, jednostavni materijali bliski su suvremenom načinu razmišljanja.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: