Zidna svjetiljka

    Ukrasite svoj dom svjetlom

    Poput cvijeta koji visi, crna zidna svjetiljka myLiving Moy tvrtke Philips sa svojim elegantnim sjenilom emitira raspršeno svjetlo prema dolje, stvarajući umirujući ugođaj. Jako svjetlo može se kontrolirati, što ga čini idealnim za razne namjene.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Ukrasite svoj dom svjetlom

  • Topla bijela svjetlost

    Topla bijela svjetlost

    Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka tvrtke Philips pruža toplo bijelo svjetlo za ugodno ozračje.

  • Uvijek u kompletu sa žaruljom tvrtke Philips

    Uvijek u kompletu sa žaruljom tvrtke Philips

    U kompletu su vrlo kvalitetne energetski učinkovite žarulje EcoClassic tvrtke Philips koje pružaju najbolji svjetlosni efekt.

  • Izlaz za kabel

    Izlaz za kabel

    Izlaz za kabel omogućuje montažu svjetiljke na zid i priključivanje pomoću uobičajenog zidnog utikača.

  • Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

    Podesivi intenzitet svjetlosti uz prekidač za prigušivanje

    Prilagodite intenzitet svjetla ove svjetiljke tvrtke Philips pomoću prekidača za prigušivanje (nije priložen). To je ono što ovu svjetiljku čini idealnom za naglašavanje određene značajke ili dočaravanje ugođaja, bila riječ o romantičnoj večeri udvoje ili zabavi s prijateljima i obitelji u dnevnom boravku.

  • Ušteda energije

    Ušteda energije

    Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže da uštedite na računima za struju i date svoj doprinos zaštiti prirode.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: