Stolna svjetiljka

  Stolna svjetiljka

  Kreirajte odgovarajući stil svjetla

  Uživajte u legendarnom dizajnu ove starinske svjetiljke koja će se savršeno uklopiti u vaš osobni stil. Stolna svjetiljka InStyle tvrtke Philips ima klasični dizajn tvrtke Philips star 50 godina, obnovljen LED tehnologijom. Odlično izgleda i u modernim i u retro interijerima. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

InStyle Stolna svjetiljka

BEAUVAIS, zelena, LED 4328417P0 Pronađi slične proizvode

Kreirajte odgovarajući stil svjetla

Upotpunite starinski izgled

 • LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED osvjetljenje visoke kvalitete

  LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku tvrtke Philips jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u vaš dom.

 • Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

  Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

  Osim standardnog 2-godišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, Philips daje 5 godina jamstva na LED sustav, odnosno LED modul i upravljačku jedinicu u svjetiljci.

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka tvrtke Philips pruža toplo bijelo svjetlo za ugodno ozračje.

 • Prekidač za prigušivanje svjetla na proizvodu

  Prekidač za prigušivanje svjetla na proizvodu

  Prekidač za prigušivanje svjetla nalazi se na samoj svjetiljci i omogućava vam prilagodbu svjetla prema želji.

 • Savršeno za opuštanje i druženje

  Dnevni boravak srce je svakog doma – mjesto na kojem se obitelji okupljaju i opuštaju, a gosti druže. Rasvjeta dnevnog boravka mora biti lako prilagodljiva raznim načinima uporabe tijekom dana. Pažljivo smještanje raznih izvora svjetlosti i igra sa slojevima svjetlosti mogu pomoći u stvaranju dojma prostornosti uz koji će prostorija odisati toplinom i dobrodošlicom.

 • Kreirajte moderan i osoban ugođaj

  Ova svjetiljka ima predivan novi izgled i bezvremenski dizajn. Legendarni oblik izvanredan je spoj prošlosti i sadašnjosti. Jednako se dobro uklapajući u moderne i retro interijere, ova svjetiljka ostavlja vam slobodu kombiniranja klasičnog sa suvremenim za dom koji izgleda dobro i ima dobar ugođaj.

 • Materijali visoke kvalitete

  Ova svjetiljka izrađena je od vrlo kvalitetnih materijala sa superiornom završnom obradom. Time se osigurava solidan i dugotrajan proizvod koji će godinama uljepšavati vaš dom.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: