Dizajniran uzimajući u obzir budućnost

  Dizajniran uzimajući u obzir budućnost

  Dizajniran uzimajući u obzir budućnost

  Dopustite da vas prožmu istinski profinjene radne značajke. Izuzetno tanak dizajn od vrlo kvalitetnog aluminija stvara scenu na kojoj možete iskusiti LED tehnologiju. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Dizajniran uzimajući u obzir budućnost

107 cm (42"), Full HD 1080p, digitalni televizor 42PFL6805H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Dizajniran uzimajući u obzir budućnost

s daljinskim upravljačem na solarno napajanje

 • Briljantna LED slika uz malu potrošnju energije

  Briljantna LED slika uz malu potrošnju energije

  Najnaprednija tehnologija LED osvjetljenja kod ovog televizora kombinira privlačan minimalistički dizajn sa zapanjujućom kvalitetom slike, kao i najnižom potrošnjom energije u svojoj kategoriji. Povrh svega, tehnologija LED osvjetljenja ne uključuje nikakve opasne materijale. Dakle, LED pozadinsko osvjetljenje vam pruža uživanje u niskoj potrošnji energije, visokoj svjetlini, nevjerojatnom kontrastu, oštrini i živopisnim bojama.

 • Nema nepotrebne dodatne opreme uz 2-u-1 nosač za montažu na zid i postolje za televizor

  Nema nepotrebne dodatne opreme uz 2-u-1 nosač za montažu na zid i postolje za televizor

  Ovo revolucionarno 2-u-1 stolno postolje može se koristiti i za laku montažu televizora na zid. Patentirani dizajn omogućava čak 4 položaja za montažu: zakretno postolje na stolu, zidni nosač s mogućnošću zakretanja, izuzetno ravan zidni nosač i zidna montaža kompatibilna s Vesa standardom. Uz jednostavnu montažu i napredno poravnavanje televizor će biti u savršeno vodoravnom položaju.

 • Daljinski upravljač na solarno napajanje eliminira potrebu za zamjenom baterija

  Daljinski upravljač na solarno napajanje eliminira potrebu za zamjenom baterija

  Zahvaljujući ovom punjivom daljinskom upravljaču na solarno napajanje nikada više nećete morati zamijeniti ili baciti baterije. Dizajniran je za maksimalnu održivost jer ga solarna ćelija jednostavno puni sunčevom svjetlošću. Ne morate brinuti ni za mračnih zimskih dana. Ugrađeni akumulator sprema zalihu energije koja daljinskom upravljaču osigurava napajanje, a vama upravljanje!

 • Ambalaža koja se u potpunosti može reciklirati osigurava najmanji utjecaj na okoliš

  Koristimo ambalažu koja se u potpunosti može reciklirati kako bi se utjecaj na okoliš sveo na najmanju moguću mjeru. Prilikom dizajniranja ambalaže mnogo je pažnje posvećeno detaljima i korištene su revolucionarne inovacije. Izbacivanjem polistirenske zaštite i plastičnih vrećica, ovaj televizor dodatno doprinosi održivijem okolišu. Vrlo je inovativno za televizor ove veličine da koristimo samo papir i karton, tako da se sva ambalaža lako može reciklirati.

 • Tanak i vrlo kvalitetan, napravljen od recikliranog aluminija

  Ovaj televizor jedan je od najtanjih na tržištu. Najmoderniji, izuzetno tanak LED zaslon s osvjetljenjem na rubovima i kućište od čvrstog aluminija odišu kvalitetom. Čiste linije dizajna proizašle iz korištenja vrlo kvalitetnog recikliranog aluminija dokazuju da održivost i vrhunski krajnji proizvod mogu ići ruku pod ruku. Aluminij koji se koristi u proizvodnji ima postotak recikliranja koji premašuje 60%, što je mnogo više nego kod standardnog aluminija.

 • Prekidač za potpuno isključivanje

  Pritiskom prekidača za potpuno isključivanje ostvaruje se nulta potrošnja energije

 • Realistična slika i zvuk za doživljaj kina kod kuće.

  Pixel Precise HD počiva na temeljima nagrađivane tehnologije Pixel Plus. Kvalitetu slike podiže na novu razinu uz 4 trilijuna boja i tehnologiju HD Natural Motion, unoseći glatke pokrete i iznimnu oštrinu u sve vaše filmove. Uz vrhunsku rezoluciju, Pixel Precise HD sada vam omogućava najbolju kvalitetu slike bez obzira gledate li videozapise s interneta ili kvalitetne Blu-ray filmove. Sustav zvučnika snage 20 W koji pružaju čist zvuk upotpunjuje doživljaj kina.

Prikaz svih specifikacija
 • Elektronički vodič kroz programe za 8 dana, usluga nije dostupna u svim državama
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Uobičajena potrošnja energije uključenog uređaja izmjerena u skladu s IEC62087, izdanje 2.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Ovaj televizor sadrži olovo samo u određenim dijelovima ili komponentama za koje nisu dostupne tehnološke alternative u skladu s postojećim klauzulama izuzeća navedenima u RoHS direktivi.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: