Aurea

LCD TV

  Wi-Fi

  Aurea

  LCD TV

  Uronite u jedinstveno iskustvo

  Preobrazite svoj doživljaj gledanja uz model Aurea. Uz jedinstveni Ambilight Active Frame i zapanjujuću kvalitetu slike i zvuka, izgubit će te se u istinski jedinstvenom doživljaju gledanja. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Aurea LCD TV

102 cm (40"), Full HD 1080p, digitalni televizor 40PFL9904H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Uronite u jedinstveno iskustvo

 • Ambilight Active Frame za zapanjujući doživljaj gledanja

  Ambilight Active Frame za zapanjujući doživljaj gledanja

  Uronite u jedinstveno iskustvo uz Ambilight Active Frame! Ova patentirana tehnologija tvrtke Philips koristi više od 250 LED lampica za višebojni svjetlosni okvir oko zaslona koji se širi na zid. Ambilight automatski podešava boju i jačinu svjetlosti oko televizora kako bi bila u skladu sa slikom, na taj način pružajući zapanjujući doživljaj gledanja. Doživite čaroliju uz Ambilight Active Frame.

 • Perfect Pixel HD Engine za nenadmašivu oštrinu i jasnoću

  Perfect Pixel HD Engine za nenadmašivu oštrinu i jasnoću

  Iskusite nenadmašivu oštrinu i jasnoću uz Perfect Pixel HD Engine. Svaki piksel na slici naglašava se radi bolje usklađenosti s pikselima u okruženju, čime se stvara prirodnija slika. Rezultat je jedinstvena kombinacija oštrine, prirodnih detalja, živih boja sa superiornim kontrastom i uglađenog prirodnog kretanja, bez obzira na sadržaj koji gledate. Čiste i oštre slike rezultat su otkrivanja i uklanjanja dvostrukih slika i šuma u svim izvorima sadržaja - od multimedijskih do standardnih televizijskih sadržaja.

 • Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Philips Net TV s Wi-Fi vezom za popularne internetske usluge na televizoru

  Upoznajte bogat izbor mrežnih usluga uz Net TV. Uživajte u filmovima, slikama, informacijama, zabavi i drugim sadržajima na mreži izravno na televizoru kad god poželite. Jednostavno povežite kućno kino izravno u kućnu mrežu putem Ethernet veze i zatim pomoću daljinskog upravljača pregledajte i odaberite sadržaje koje želite gledati. Izbornik Philips omogućava pristup popularnim Net TV uslugama prilagođenim zaslonu televizora. Osim toga, putem računalne mreže s certifikatom DLNA pomoću daljinskog upravljača možete gledati videozapise i pristupati slikama koje su pohranjene na računalu.

 • Perfect Natural Motion za iznimno uglađene Full HD filmove

  Perfect Natural Motion za iznimno uglađene Full HD filmove

  Uživajte u akciji bez ikakvog podrhtavanja. Perfect Natural Motion procjenjuje pokrete na slici i ispravlja podrhtavanje i kod emitiranog i prethodno snimljenog filmskog materijala (uključujući filmove rezolucije 1080p i 24p True Cinema na Blu-ray i DVD mediju). Rezultat je još uglađenija slika odlične oštrine. Uživajte u pokretima koji premašuju kino-kvalitetu!

 • 100Hz Clear LCD, brzina od 2 ms za vrhunsku oštrinu pokreta

  100Hz Clear LCD, brzina od 2 ms za vrhunsku oštrinu pokreta

  Clear LCD zaslon od 100 Hz stvara iznimnu jasnoću pokreta. Umetanje dvostrukog broja slika u sekundi povećava jasnoću reprodukcije pokreta za više od dva puta u odnosu na konvencionalne LCD zaslone, što rezultira vremenom odaziva od 2 milisekunde. Sada možete uživati u čistim slikama, čak i kod brzog kretanja na zaslonu.

 • Full HD televizor, s rezolucijom 1920x1080p

  Full HD zaslon ima široki format i rezoluciju od 1920 x 1080 piksela. To je najveća rezolucija kod HD izvora, za najbolju moguću kvalitetu slike. U potpunosti je kompatibilan s budućim verzijama jer podržava signale 1080p iz svih izvora, uključujući najnovije kao što su Blu-ray i napredne HD igraće konzole. Obrada signala znatno je unaprijeđena kako bi podržavala ovu mnogo višu kvalitetu signala i rezoluciju. Stvara briljantne slike s progresivnim skeniranjem bez podrhtavanja, vrhunske svjetline i boja.

 • LED televizor za briljantnu sliku uz nisku potrošnju energije

  Nema kompromisa! Zapanjujuća kvaliteta slike. Zapanjujući dizajn. Niska potrošnja energije. Uz LED televizor dobivate najbolje od oba svijeta, briljantnu kvalitetu slike visokog kontrasta, nevjerojatan kontrast i oštrinu i živopisne boje, a sve to u tankom uređaju. Još bolje je da možete uživati u predivnoj slici i istovremeno uštedjeti do 40% energije u usporedbi s uobičajenim LCD televizorom jednake veličine zaslona. Uživajte u slici koja oduzima dah i najmodernijem dizajnu.

 • 2 x 15 W RMS s tehnologijom BBE za jasan i čist zvuk

  BBE zvuk visoke rezolucije glavna je tehnologija poboljšanja zvuka (licencu je izdala tvrtka BBE Sound) koja će vam omogućiti doživljaj prirodnog zvuka prilikom slušanja glazbe, razgovijetnost govora uz bogate i jasno razumljive vokale.

 • Uživajte u bogatom izboru internetskih videozapisa sa servisa YouTube i drugih sadržaja

  Net TV donosi bogat izbor videosadržaja sa servisa YouTube i drugih web-mjesta za objavu videosadržaja. Videozapisi su skrojeni kako bi pristajali zaslonu televizora, što znači da se možete udobno smjestiti i uživati u internetskim videozapisima optimalne kvalitete.

 • Stakleni dizajn prednje strane uklopit će se u vaš interijer

  Visoka tehnologija zapakirana u zapanjujući dizajn! Napredna LED tehnologija omogućila je tvrtki Philips da model Aurea učini tanjim i kompaktnijim nego ikad dosad. Predivni bijeli Ambilight Active Frame i stakleni okvir zaslona izgledaju predivno, bez obzira je li televizor uključen ili isključen. Privlačni klizni daljinski upravljač kompaktan je i izgledat će poput bisera na vašem stolu. Aurea - televizor dizajniran da se uklopi u vaš interijer.

Prikaz svih specifikacija
 • DVB-T MPEG4 samo za: Francusku, Španjolsku, Dansku, Norvešku, Finsku, Švedsku. DVB-C MPEG4 samo za odabrane davatelje usluga: Danska, Norveška, Finska, Švedska Najnovije informacije dostupne su na pločici s oznakom na televizoru ili na web-mjestu www.philips.com/support, pod brojem modela.
 • Net TV, dostupnost usluge ovisna je o državi i podliježe uvjetima korištenja.
 • Potreban je dodatni modul Philips DVB-S (kat. br. PFS0001, dostupan samo u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj)

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: