Viseća svjetiljka

  Viseća svjetiljka

  Kreirajte odgovarajući stil svjetla

  Uljepšajte svoj dnevni boravak zapanjujućim efektima. Viseća svjetiljka prostoru će udahnuti dašak moderne razigranosti, bilo da je uključena ili isključena. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

myLiving Viseća svjetiljka

Ecru, bijela 4095031PN Pronađi slične proizvode

Kreirajte odgovarajući stil svjetla

Ostavite briljantan dojam

 • Kreirajte predivne svjetlosne efekte

  Kreirajte predivne svjetlosne efekte

  Dizajn ove svjetiljke stvara predivne svjetlosne efekte kako bi se poboljšao ugođaj dnevnog prostora uvečer. Intrigantna igra svjetlosti i sjene preobrazit će prostoriju kada se svjetiljka uključi.

 • Stvorite elegantnu atmosferu dobrodošlice

  Ovo je rasvjetno tijelo dizajnirano u skladu sa suvremenim ukusima, trendovima i stilovima te se neprimjetno uklapa u interijer, definirajući željeni ugođaj za svako područje doma.

 • Savršeno za opuštanje i druženje

  Dnevni boravak srce je svakog doma – mjesto na kojem se obitelji okupljaju i opuštaju, a gosti druže. Rasvjeta dnevnog boravka mora biti lako prilagodljiva raznim načinima uporabe tijekom dana. Pažljivo smještanje raznih izvora svjetlosti i igra sa slojevima svjetlosti mogu pomoći u stvaranju dojma prostornosti uz koji će prostorija odisati toplinom i dobrodošlicom.

 • Jednostavno sastavljanje

  Kompaktni, modularni elementi mogu se složiti u roku od nekoliko minuta, a lako se transportiraju, prenose i montiraju.

 • Materijali visoke kvalitete

  Ova svjetiljka izrađena je od slojevitih uzoraka vrlo kvalitetnih materijala sa superiornom završnom obradom. Time se osigurava solidan i dugotrajan proizvod koji će godinama uljepšavati vaš dom.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: