myKidsRoom Viseća svjetiljka

Giraf, višebojna 405905516 Pronađi slične proizvode
  • Zakoračite u pustolovinu

    Viseća svjetiljka

    40590/55/16 Pronađi slične proizvode

    Pustite neka strop poludi uz ovu viseću svjetiljku myKidsRoom Zoo tvrtke Philips s motivom žirafe. Energetski je učinkovita i dugotrajna, a vaše će dijete uživati u predstavi. Ovo je svjetiljka dizajnirana za djecu, stoga neka zabava započne. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Zakoračite u pustolovinu

  • Topla bijela svjetlost

    Topla bijela svjetlost

    Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka tvrtke Philips pruža toplo bijelo svjetlo za ugodno ozračje.

  • Uvijek u kompletu sa žaruljom tvrtke Philips

    Uvijek u kompletu sa žaruljom tvrtke Philips

    U kompletu su vrlo kvalitetne energetski učinkovite žarulje EcoLamp tvrtke Philips koje pružaju najbolji svjetlosni efekt.

  • Ušteda energije

    Ušteda energije

    Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže da uštedite na računima za struju i date svoj doprinos zaštiti prirode.

  • Za djecu

    Za djecu

    Ova svjetiljka tvrtke Philips za dječju sobu stvara okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole: zabavi i kreativnosti! No ova je svjetiljka dizajnirana i da bude sigurna za dijete: hladna je na dodir, robusna i sadrži boju koja nije toksična.

  • Visina viseće svjetiljke lako se prilagođava

    Viseća svjetiljka tvrtke Philips ima dugačke kabele, što vam pruža maksimalnu fleksibilnost tijekom i poslije postavljanja. Odaberite visinu koja savršeno odgovara vašim potrebama.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: