Stropna svjetiljka

  Stropna svjetiljka

  Rasvjeta za zemlju čudesa

  Uokvireno cvijetom s leptirom koji leprša oko njega, stropno rasvjetno tijelo myKidsRoom Meria tvrtke Philips zagolicat će maštu vašeg djeteta. Dopustite da meke sjene ovog čudnovatog žutog cvjetnog svjetla izmame osmijeh na lice vašeg djeteta. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

myKidsRoom Stropna svjetiljka

Meria, žuta 400963416 Pronađi slične proizvode

Rasvjeta za zemlju čudesa

 • Topla bijela svjetlost

  Topla bijela svjetlost

  Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka tvrtke Philips pruža toplo bijelo svjetlo za ugodno ozračje.

 • Uvijek u kompletu sa žaruljom tvrtke Philips

  Uvijek u kompletu sa žaruljom tvrtke Philips

  U kompletu su vrlo kvalitetne energetski učinkovite žarulje EcoLamp tvrtke Philips koje pružaju najbolji svjetlosni efekt.

 • Ušteda energije

  Ušteda energije

  Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže da uštedite na računima za struju i date svoj doprinos zaštiti prirode.

 • Za djecu

  Za djecu

  Ova svjetiljka tvrtke Philips za dječju sobu stvara okruženje koje djecu potiče da uživaju u onome što najviše vole: zabavi i kreativnosti! No ova je svjetiljka dizajnirana i da bude sigurna za dijete: hladna je na dodir, robusna i sadrži boju koja nije toksična.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: