Zidna svjetiljka

    Ukrasite svoj dom svjetlom

    Ova tanka matrična zidna, stropna i viseća svjetla od aluminija ili kroma odlikuju se paralelnim linijama što ih čini savršenim za suvremene interijere. LED rasvjetna tijela smještena iza mutnog stakla, što smanjuje odbljesak i time stvara ljepši ambijent. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

InStyle Zidna svjetiljka

Darius, krom, LED 372421113 Pronađi slične proizvode

Ukrasite svoj dom svjetlom

moderne svjetiljke

  • Višestruke primjene i završne izvedbe koje odgovaraju svakom ukusu

    Višestruke primjene i završne izvedbe koje odgovaraju svakom ukusu

    Ako volite dizajn i rado eksperimentirate s najnovijim stilovima i temama u svom domu, isprobajte inStyle tvrtke Philips. To je asortiman ukrasnih visećih, zidnih, stropnih, podnih i stolnih svjetiljki izrađenih od vrhunskih materijala u raznim bojama.

  • Snažna LED svjetiljka

    Snažna LED svjetiljka

    LED modul ove svjetiljke jedinstveno je rješenje tvrtke Philips koje kombinira 3 LED diode u sintetičkom i aluminijskom kućištu. Ova tehnika omogućava optimalnu snagu svjetla i 100% ujednačenu boju svjetla.

  • Efekt tople bijele svjetlosti

    Efekt tople bijele svjetlosti

    Osvijetlite svoj dom efektima toplog bijelog svjetla zahvaljujući najnovijim inovacijama na području LED rasvjete. Philips predstavlja najnoviju generaciju LED dioda velike snage koje pružaju toplo bijelo svjetlo i dosežu temperaturu boje od 2700 Kelvina. Ova inovacija podiže rasvjetna tijela tvrtke Philips na novu razinu, omogućavajući korisnicima kombinaciju elegancije, stvaranja atmosfere pomoću svjetla i energetske učinkovitosti.

  • Ušteda energije

    Ušteda energije

    Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže u štednji na računima za struju i doprinosi zaštiti prirode.

  • Izuzetno dug vijek trajanja

    Izuzetno dug vijek trajanja

    Izvor svjetlosti u koji se možete pouzdati. LED žarulje tvrtke Philips izuzetno dugo traju, najmanje 20.000 sati (što je ekvivalentno 20 godina na temelju prosječne uporabe 3 sata dnevno uz najmanje 13.000 ciklusa uključivanja/isključivanja). Uz LED žarulje tvrtke Philips nećete morati brinuti o održavanju niti zamjeni žarulje, a imat ćete savršen svjetlosni ugođaj u svom domu.

  • Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

    Prekidač za uključivanje/isključivanje na proizvodu

    Zahvaljujući prekidaču diskretno smještenom na proizvodu lako možete uključivati i isključivati svjetlo.

  • Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

    Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

    Osim standardnog 2-godišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, Philips daje 5 godina jamstva na LED sustav, odnosno LED modul i upravljačku jedinicu u svjetiljci.

  • Izražajni i elegantni oblici, vrhunski materijali

    Rasvjetna tijela iz asortimana inStyle tvrtke Philips dizajnirane su kako bi savršeno pristajale najboljim verzijama bilo kojeg unutarnjeg uređenja, a pružaju razne stilove među kojima će svatko pronaći odgovarajući. Uz mnogo raznih primjena i završnih izvedbi, lako se kombiniraju sa zavjesama, dijelovima namještaja, raznim zidnim bojama i ukrasima kako biste mogli dobiti željeni izgled. Pojedinostima i dizajnu posvećena je velika pažnja pa ćete lako izraziti osobni stil unutarnjeg uređenja. To znači da ćete dobiti ugodan ambijent i okruženje u kojem ćete uživati s obitelji i prijateljima.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: