Stolna svjetiljka

    Ukrasite svoj dom svjetlom

    Kromirana kupola s odgovarajućim tankim postoljem predstavlja odličnu stolnu svjetiljku. Stakleni unutarnji pokrov skriva izravan svjetlosni izvor ove svjetiljke za dnevni boravak.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Ukrasite svoj dom svjetlom

  • Višestruka primjena i završne izvedbe koje odgovaraju svakom ukusu

    Višestruka primjena i završne izvedbe koje odgovaraju svakom ukusu

    Ako volite dizajn i rado eksperimentirate s najnovijim stilovima i temama u svom domu, isprobajte inStyle tvrtke Philips. To je asortiman ukrasnih visećih, zidnih, stropnih, podnih i stolnih svjetiljki izrađenih od vrhunskih materijala u raznim bojama.

  • Prekidač za prigušivanje svjetla na proizvodu

    Prekidač za prigušivanje svjetla na proizvodu

    Prekidač za prigušivanje svjetla nalazi se na samoj svjetiljci i omogućava vam prilagodbu svjetla prema želji.

  • Ušteda energije

    Ušteda energije

    Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže u štednji na računima za struju i doprinosi zaštiti prirode.

  • Izražajni i elegantni oblici, vrhunski materijali

    Rasvjetna tijela iz asortimana inStyle tvrtke Philips dizajnirane su kako bi savršeno pristajale najboljim verzijama bilo kojeg unutarnjeg uređenja, a pružaju razne stilove među kojima će svatko pronaći odgovarajući. Uz mnogo raznih primjena i završnih izvedbi, lako se kombiniraju sa zavjesama, dijelovima namještaja, raznim zidnim bojama i ukrasima kako biste mogli dobiti željeni izgled. Pojedinostima i dizajnu posvećena je velika pažnja pa ćete lako izraziti osobni stil unutarnjeg uređenja. To znači da ćete dobiti ugodan ambijent i okruženje u kojem ćete uživati s obitelji i prijateljima.

  • Briljantno svjetlo

    Ova štedna žarulja tvrtke Philips nudi briljantno svjetlo koje će istaknuti područja prostorije ili stvoriti ugodnu atmosferu istovremeno štedeći energiju u usporedbi s tradicionalnim halogenim žaruljama.

  • U kompletu je žarulja tvrtke Philips

    Ova svjetiljka isporučuje se sa žaruljama tvrtke Philips koje pružaju najbolju kvalitetu i efekt svjetla, sukladno svjetiljci.

  • Izuzetno dugotrajna žarulja

    U kompletu je žarulja tvrtke Philips koja izuzetno dugo traje, do 2.000 sati.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: