Zidna svjetiljka

    Ukrasite svoj dom svjetlom

    myLiving Vendee tvrtke Philips nenametljiva je zidna svjetiljka od stakla krem boje i bronce s klasičnom siluetom koja je privlačna i otvorena. Njezin elegantni oblik projicira mnogo toplog bijelog LED svjetla prema gore i dolje na zidu te pruža dobru generalnu rasvjetu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

myLiving Zidna svjetiljka

VENDEE, bronca, LED 360220616 Pronađi slične proizvode

Ukrasite svoj dom svjetlom

  • LED osvjetljenje visoke kvalitete

    LED osvjetljenje visoke kvalitete

    LED tehnologija integrirana u ovu svjetiljku tvrtke Philips jedinstveno je rješenje koje je razvila tvrtka Philips. Svjetiljka se trenutno uključuje te omogućava optimalan svjetlosni tok i unosi žive boje u vaš dom.

  • Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

    Philips daje 5 godina jamstva na LED modul i upravljačku jedinicu

    Osim standardnog 2-godišnjeg jamstva za ovu svjetiljku, Philips daje 5 godina jamstva na LED sustav, odnosno LED modul i upravljačku jedinicu u svjetiljci.

  • Topla bijela svjetlost

    Topla bijela svjetlost

    Svjetlo može imati različite temperature boje, izražene u jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Svjetiljke s niskom vrijednošću u jedinicama Kelvin proizvode toplo, ugodno svjetlo, dok one s višim vrijednostima u jedinicama Kelvin proizvode hladno svjetlo koje potiče na aktivnost. Ova svjetiljka tvrtke Philips pruža toplo bijelo svjetlo za ugodno ozračje.

  • Ušteda energije

    Ušteda energije

    Ova svjetiljka tvrtke Philips štedi energiju u usporedbi sa standardnim svjetlosnim izvorima, čime vam pomaže da uštedite na računima za struju i date svoj doprinos zaštiti prirode.

  • Stvorite elegantnu atmosferu dobrodošlice

    Stvorite elegantnu atmosferu dobrodošlice

    Ovo je rasvjetno tijelo dizajnirano u skladu sa suvremenim ukusima, trendovima i stilovima te se neprimjetno uklapa u interijer, definirajući željeni ugođaj za svako područje doma.

  • Savršeno za opuštanje i druženje

    Savršeno za opuštanje i druženje

    Dnevni boravak srce je svakog doma – mjesto na kojem se obitelji okupljaju i opuštaju, a gosti druže. Rasvjeta dnevnog boravka mora biti lako prilagodljiva raznim načinima uporabe tijekom dana. Pažljivo smještanje raznih izvora svjetlosti i igra sa slojevima svjetlosti mogu pomoći u stvaranju dojma prostornosti uz koji će prostorija odisati toplinom i dobrodošlicom.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: