Smart LED televizor

  Nagrađene radne značajke

  Dobitnici EISA nagrade za najbolje LCD televizore u posljednjih 10 godina, modeli serije 9000 unose inovaciju na području slike i povezivosti. Perfect Pixel HD Engine i LED pružaju najrealističniju sliku. Ambilight i 3D Max oživljavaju filmove. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

9000 series Smart LED televizor

81 cm (32"), Full HD 3D Max, DVB-T/C 32PFL9606H/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Nagrađene radne značajke

Ambilight osvjetljenje s 3 strane i najbolja kvaliteta slike

 • Ambilight Spectra 3 (tri strane) obogaćuje doživljaj gledanja

  Ambilight Spectra 3 (tri strane) obogaćuje doživljaj gledanja

  Dodajte novu dimenziju doživljaju gledanja uz Ambilight Spectra 3. Ova patentirana tehnologija iz tvrtke Philips povećava zaslon, projiciranjem zrake svjetla, na 3 strane, sa stražnje strane zaslona na okolni zid. Ambilight automatski podešava boju i jačinu svjetlosti oko televizora kako bi bila u skladu sa slikom. Zahvaljujući funkciji prilagodbe zidu boja svjetlosti bit će savršena bez obzira koje je boje zid.

 • 3D Max za doista prožimajući Full HD 3D doživljaj

  3D Max za doista prožimajući Full HD 3D doživljaj

  Dopustite da vas očaraju 3D filmovi u vlastitom dnevnom boravku uz 3D Max. Kombinacija brzog prikaza i Active shutter naočala unosi realističnu dubinu u Full HD rezoluciju. Vaš televizor spreman je za 3D Max doživljaj kada mu dodate 3D Max naočale.

 • Briljantna LED slika nevjerojatnog kontrasta

  Briljantna LED slika nevjerojatnog kontrasta

  Najnaprednija tehnologija LED osvjetljenja kod ovog Full HD LED televizora kombinira privlačan minimalistički dizajn sa zapanjujućom kvalitetom slike, kao i najnižom potrošnjom energije u svojoj kategoriji. Povrh svega, tehnologija LED osvjetljenja ne uključuje nikakve opasne materijale. Dakle, LED pozadinsko osvjetljenje vam pruža uživanje u niskoj potrošnji energije, visokoj svjetlini, nevjerojatnom kontrastu, oštrini i živopisnim bojama.

 • 600Hz Perfect Motion Rate (PMR) za vrhunsku oštrinu prikaza pokreta

  600Hz Perfect Motion Rate (PMR) za vrhunsku oštrinu prikaza pokreta

  600Hz Perfect Motion Rate (PMR) osigurava izuzetnu oštrinu prikaza pokreta radi postizanja oštre i jasne slike u brzim akcijskim scenama. Novi standard PMR tvrtke Philips kombinira značajke slike: najveću brzine osvježavanja, tehnologiju Perfect Natural Motion i jedinstven način obrade kako bi se dobila nenadmašna oštrina prikaza pokreta.

 • Perfect Natural Motion za iznimno uglađene Full HD filmove

  Perfect Natural Motion za iznimno uglađene Full HD filmove

  Uživajte u akciji bez ikakvog podrhtavanja. Perfect Natural Motion procjenjuje pokrete na slici i ispravlja podrhtavanje i kod emitiranog i prethodno snimljenog filmskog materijala (uključujući filmove rezolucije 1080p i 24p True Cinema na Blu-ray i DVD mediju). Rezultat je još uglađenija slika odlične oštrine. Uživajte u pokretima koji premašuju kino-kvalitetu!

 • SoundStage s 40 W za dinamičan i snažan zvuk iz izuzetno tankog televizora

  SoundStage s 40 W za dinamičan i snažan zvuk iz izuzetno tankog televizora

  Philips SoundStage s 40 W RMS izlazne snage pruža mnogo dinamičniji i snažniji zvuk u odnosu na zvuk koji pružaju LCD televizori dostupni na tržištu. Sada možemo kombinirati izuzetno tanak dizajn sa snažnim zvukom televizora. Na postolju televizora smješten je napredan sustav izuzetno tankih zvučnika. Kombinira dubok, topao bas i nevjerojatnu čistoću zvuka. Zahvaljujući naprednoj obradi i korekciji u odličnom zvuku možete uživati čak i kad je uređaj montiran na zid. Uživajte u odličnom zvuku i tankom dizajnu.

 • Pregršt aplikacija, videozapisa za posudbu i sadržaja u sklopu usluge Catch-up TV

  Pregršt aplikacija, videozapisa za posudbu i sadržaja u sklopu usluge Catch-up TV

  Posuđujte filmove izravno na televizor iz trgovina videosadržaja na mreži, gledajte propuštene televizijske sadržaje omiljenih kanala uz catch-up TV i uživajte u bogatom izboru aplikacija na mreži uz Net TV. Možete i pretraživati internet.

 • Uz SimplyShare uživajte u fotografijama, glazbi i filmovima na svom televizoru

  Uz SimplyShare uživajte u fotografijama, glazbi i filmovima na svom televizoru

  Dijelite fotografije, glazbu i filmove koristeći SimplyShare s pametnog telefona, tabletnog uređaja ili računala te uživajte u njima na velikom zaslonu.

 • Upravljajte televizorom pomoću pametnog telefona, tabletnog uređaja ili tipkovnice

  Upravljajte televizorom pomoću pametnog telefona, tabletnog uređaja ili tipkovnice

  Upravljajte televizorom na najlakši i najpraktičniji način. Jednostavno povežite bežičnu tipkovnicu ili koristite pametni telefon ili tabletni uređaj i kontrolirajte Smart TV.

 • Pronađite, zakažite, snimite* i pauzirajte televizijske sadržaje

  Pronađite, zakažite, snimite* i pauzirajte televizijske sadržaje

  Snimajte izravan digitalni televizijski prijenos na USB povezan s vašim televizorom tvrtke Philips ili pauzirajte sadržaj kada poželite uzeti predah i nastavite gledati kada poželite. Pomoću elektroničkog vodiča kroz programe pronađite omiljene programe i lako zakažite željeno snimanje. Sada gledanje televizije možete prilagoditi svom životu.

 • Full HD televizor s tehnologijom Perfect Pixel HD Engine za nenadmašnu jasnoću

  Iskusite nenadmašivu oštrinu i jasnoću uz Perfect Pixel HD Engine. Svaki piksel na slici naglašava se radi bolje usklađenosti s pikselima u okruženju. Rezultat je jedinstvena kombinacija oštrine, prirodnih detalja, živih boja, superiornog kontrasta i uglađenog prirodnog kretanja. Čiste i oštre slike rezultat su otkrivanja i uklanjanja dvostrukih slika i šuma u svim izvorima sadržaja. Full HD zaslon od 1920 x 1080p piksela stvara odličnu sliku, bez treperenja i sa superiornom svjetlinom.

 • Integrirani Wi-Fi kako biste bežično koristili Net TV aplikacije i SimplyShare

  Uživajte u filmovima, fotografijama, informativnim i zabavnim sadržajima te drugim internetskim sadržajima izravno na televizoru bežičnim putem. Jednostavno povežite televizor s bežičnom kućnom mrežom uz pomoć jednostavnog čarobnjaka. Krećite se aplikacijama pomoću daljinskog upravljača televizora i pretražujte bogat izbor aplikacija.

Prikaz svih specifikacija
 • 3D televizor zahtijeva dodatak PTA516 (naočale s aktivnim preklapanjem), izvorni uređaj kompatibilan s 3D formatom i izvorni 3D sadržaj.
 • Net TV: posjetite www.philips.com/smarttv i otkrijte koje usluge nudimo u vašoj državi.
 • Wi-Fi Media Connect: na reprodukciju videosadržaja može utjecati brzina računala i širina prijenosnog pojasa Wi-Fi veze. Minimalne i preporučene sistemske preduvjete potražite na adresi www.philips.com/wifimediaconnect. Prikazuje sadržaje uz kašnjenje od nekoliko sekundi. Moguće su male razlike u slici i zvuku.
 • Roditelji bi trebali nadgledati djecu tijekom gledanja 3D sadržaja kako bi bili sigurni da se kod djece ne pojavljuju spomenuti simptomi. Gledanje 3D sadržaja ne preporučuje se djeci mlađoj od 6 godina jer njihov sustav vida još nije u potpunosti razvijen.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Elektronički vodič kroz programe za 8 dana, usluga nije dostupna u svim državama
 • USB snimanje samo za digitalne kanale koji imaju IP TV elektronički vodič kroz programe (možda se primjenjuju ograničenja koja ovise o državi i kanalu). Snimanje može biti ograničeno zakonima o zaštiti od kopiranja emitiranih sadržaja(CI+). Potrebna je internetska veza.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Ovaj televizor sadrži olovo samo u određenim dijelovima ili komponentama za koje nisu dostupne tehnološke alternative u skladu s postojećim klauzulama izuzeća navedenima u RoHS direktivi.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: