Phoenix

  Phoenix

  Svjetlo koje odgovara vašim trenucima

  4-inčna stropna svjetiljka Philips hue Phoenix emitira prigušeno toplo ili hladno bijelo svjetlo koje možete prilagoditi trenutnom ugođaju. Povežite se s kućnom Wi-Fi mrežom uz hue most (nije u kompletu) za jednostavno upravljanje putem pametnih uređaja. Saznajte više

 • Svjetlo koje odgovara vašim trenucima

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Hue Phoenix

Ugradna reflektorska svjetiljka 3115531PH Pronađi slične proizvode

Svjetlo koje odgovara vašim trenucima

Povezano s vama

 • 4 recepta za rasvjetu za svakodnevne aktivnosti

  Osigurajte najbolju rasvjetu za ono što želite raditi. Philips hue osigurava optimalnu rasvjetu za svakodnevne aktivnosti u obliku 4 recepta za rasvjetu. "Punjenje energijom" okupat će vas hladnom i živopisnom svjetlošću i dati vam dodatni poticaj. "Koncentracija" će vam omogućiti da se fokusirate i obavite svoj posao pod fino ugođenom bijelim svjetlom. "Čitanje" pruža optimalno toplo bijelo svjetlo koje ne napreže oči – savršeno za uživanje u dobroj knjizi. "Opuštanje" odlikuje meki sjaj tople bijele svjetlosti za opuštanje.

 • Napredno stvaranje ugođaja toplijom ili hladnijom bijelom svjetlošću

  Postavite odgovarajući ugođaj za svaki trenutak uz različite nijanse predivnog LED svjetla prirodne bijele boje. Pomoću aplikacije na pametnom uređaju postavite bilo koju nijansu bijelog svjetla, od hladnog dnevnog svjetla koje ispunjava energijom (6500 K) do opuštajućeg toplog bijelog svjetla (2200 K).

 • Jednostavno i uglađeno prigušivanje bez provlačenja novih kabela

  Jednostavno podesite svjetlinu svojih Philips hue svjetiljki putem pametnih uređaja. Ne morate provlačiti nove kabele niti montirati zidni prigušivač.

 • 3D tekstura za efekt blistavog svjetla

  hue Phoenix ima 3D teksturu zbog koje izgleda dopadljivo, ali i osigurava ugodnu raspršenost svjetlosti. Površina svjetiljke prekrivena je šesterokutnim uzorkom koji zadržava i reflektira svjetlost, a istovremeno stvara blistavi efekt. Efekt se mijenja ovisno o kutu gledanja, što hue Phoenix čini dinamičkim i dopadljivim dekorativnim dodatkom vašem domu, čak i ako su svjetla isključena.

 • Potpuna kontrola s pametnog uređaja s proširenim karakteristikama

  Povežite ovu svjetiljku Philips hue s hue mostom i otkrijte cijeli raspon rasvjetnih mogućnosti. hue svjetiljkom možete upravljati bežično, s bilo kojeg uređaja sa sustavom iOS ili Android putem aplikacije Philips hue ili neke druge aplikacije napisane za hue. Postavite programatore, obavijesti, alarme, sigurnosno geografsko lociranje i sinkronizirajte je sa sustavom za zabavu za potpuno hue iskustvo.

 • Svjetlosne obavijesti za povezivanje

  Svjetiljku Philips hue postavite tako da vas obavještava o dolaznim pozivima, porukama, novostima s društvenih mreža, sastancima, vremenskoj prognozi i drugoj relevantnoj komunikaciji s pametnog uređaja. Putem platforme IFTTT možete odabrati različita ponašanja rasvjete. hue ambijentalne svjetlosne obavijesti obavještavaju i povezuju na ugodan način.

 • Postavite uključivanje i isključivanje rasvjete i kada niste kod kuće

  Možete urediti tako da izgleda kao da ste kod kuće čak i kada niste. Postavite alarme ili programatore koji će uključivati i isključivati rasvjetu u određeno vrijeme ili nasumično. Zahvaljujući mrežnom pristupu, rasvjetom svog doma možete upravljati izravno iz aplikacije na pametnom uređaju. U aplikaciji omogućite značajku za geografsko lociranje i rasvjeta će se automatski uključiti ili isključiti kada uđete u kuću ili je napustite. Praktično i sigurno – gdje god se nalazili.

 • Uvijek aktualan

  Philips hue za upravljanje svjetlima koristi ZigBee, pouzdanu i sigurnu tehnologiju male snage. Sustav neprestano unapređujemo novim značajkama i poboljšanjima. Ažuriranja softvera i programskih datoteka vrše se bežično i jednostavno, izravnim povezivanjem s hue uređajem.

 • Spojite do 50 hue žarulja i svjetiljki

  Na Philips hue most možete spojiti do 50 žarulja ili svjetiljki. Jednostavno započnite s bilo kojim od dostupnih početnih kompleta i počnite mu dodavati uređaje Philips hue. Zatim ćete moći upravljati svjetlima i pomicanjem prsta iz intuitivne aplikacije Philips hue na pametnim uređajima sa sustavima iOS i Android.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: