LCD monitor s tehnologijom NVIDIA G-SYNC™

  Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272g5dyeb_00/272g5dyeb_00_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  LCD monitor s tehnologijom NVIDIA G-SYNC™

  Doživljaj igranja s najuglađenijim i najbržim prikazom dosad

  Dominirajte natjecanjem kao nikada prije. 27-inčni monitor za igre 272G5DYEB tvrtke Philips s tehnologijom NVIDIA G-SYNC™ eliminira lomljenje slike i podrhtavanje, pružajući doživljaj igranja s najuglađenijim i najbržim prikazom dosad. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Brilliance LCD monitor s tehnologijom NVIDIA G-SYNC™

Linija G, 144 Hz, 68, 6 cm (27") 272G5DYEB/00 Pronađi slične proizvode

Doživljaj igranja s najuglađenijim i najbržim prikazom dosad

Tehnologija NVIDIA G-SYNC™

 • NVIDIA G-SYNC™ za uglađen prikaz brze akcije

  NVIDIA G-SYNC™ za uglađen prikaz brze akcije

  NVIDIA G-SYNC™ revolucionarna je nova tehnologija zaslona koja pruža doživljaj igranja s najuglađenijim i najbržim prikazom dosad. Revolucionarne radne značajke koje pruža G-SYNC™ postižu se usklađivanjem brzina osvježavanja zaslona s GPU-om u računalu koje pokreće GeForce GTX, čime se eliminira lomljenje slike, a podrhtavanje i kašnjenje ulaznog signala svode na najmanju mjeru. Rezultat: scene se odmah prikazuju, objekti izgledaju oštrije, a igra je izuzetno uglađena, pružajući zapanjujući vizualni doživljaj i ozbiljnu natjecateljsku prednost.

 • Brzina osvježavanja od 144 Hz za izuzetno glatku, briljantnu sliku

  Brzina osvježavanja od 144 Hz za izuzetno glatku, briljantnu sliku

  Igrate napetu, natjecateljsku igru. Treba vam monitor bez kašnjenja, izuzetno uglađenog prikaza pokreta. Ovaj monitor tvrtke Philips generira sliku na zaslonu do 144 puta u sekundi, efektivno 2,4 brže u odnosu na standardne monitore. Ako je brzina kadrova manja, neprijatelji izgledaju kao da skaču s jedne točke na drugu na zaslonu, što znači da ih je teže pogoditi. Uz brzinu kadrova od 144 Hz moći ćete vidjeti one važne slike koje nedostaju, a koje prikazuju kretnje neprijatelja uz izuzetno gladak prikaz pokreta pa ih lako možete naciljati. Kašnjenje ulaznog signala vrlo je malo, a lomljenja slike nema, što znači da je ovaj monitor tvrtke Philips savršen partner za igranje

 • SmartResponse: odziv od 1 ms za brzo igranje

  SmartResponse: odziv od 1 ms za brzo igranje

  SmartResponse je ekskluzivna tehnologija tvrtke Philips koja omogućava automatsko podešavanje vremena odziva prema specifičnim zahtjevima s obzirom na namjenu; npr. igre i filmovi zahtijevaju kraća vremena odziva radi osiguravanja reprodukcije prikaza koji će biti lišen podrhtavanja, kašnjenja i dvostrukih slika

 • NVIDIA Ultra Low Motion Blur za uglađen prikaz akcije

  NVIDIA Ultra Low Motion Blur za uglađen prikaz akcije

  Zahvaljujući načinu rada NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) objekti u pokretu izgledaju oštrije nego tijekom standardnog rada, čak i pri velikim brzinama osvježavanja kao što je 120 Hz.

 • Podrška za NVIDIA 3D Vision za prožimajući doživljaj igranja

  Podrška za NVIDIA 3D Vision za prožimajući doživljaj igranja

  Ovaj monitor za igranje tvrtke Philips podržava NVIDIA 3D Vision. Preobrazite doživljaj uz tehnologiju prožimajućeg 3D Full HD 1080p prikaza. Uz tehnologiju naočala NVIDIA 3D Vision™ 2* akcija će vas potpuno prožeti, pretvarajući sve doživljaje igranja i filmova u 3D. Zahvaljujući toj novoj tehnologiji 3D slika je dvostruko oštrija u odnosu na standardnu 3D tehnologiju. Trenutno je više od 550 naslova računalnih igara kompatibilno s kompletom NVIDIA 3D Vision™. * Potreban je dodatni komplet NVIDIA 3D Vision 2 za prožimajući 3D doživljaj. Posjetite http://store.nvidia.com/

 • SmartErgoBase za savršenu udobnost prilikom igranja

  SmartErgoBase za savršenu udobnost prilikom igranja

  SmartErgoBase je postolje monitora koje osigurava ergonomsko postavljanje monitora i omogućava uredno spremanje kabela. Postolje ima prilagodljivu visinu sukladno visini korisnika, zakretanje, nagib i rotaciju kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe monitora, čime se ublažava fizičko naprezanje tijekom dugog igranja. Kabeli se mogu spremiti kako bi se prostor održavao urednim.

 • DisplayPort veza za najbolju sliku

  DisplayPort veza za najbolju sliku

  DisplayPort digitalna je veza između računala i monitora na kojoj ne dolazi do konverzija. Pruža veće mogućnosti od DVI standarda i u potpunosti podržava kabele duljine do 15 metara i brzinu prijenosa podataka od 10,8 Gb/s. Zahvaljujući iznimnim radnim značajkama i nultoj latenciji, moći ćete uživati u najbržim prikazima i najvećim brzinama osvježavanja — što DisplayPort vezu čini najboljim izborom za opću namjenu, ali i najboljim izborom za igre i filmove, uređivanje videozapisa itd. Osim toga, zajamčena je i kompatibilnost s raznim adapterima.

 • Izuzetno brzo USB 3.0 čvorište štedi vrijeme brzim prijenosom podataka

  Izuzetno brzi USB 3.0 koristi brzinu prijenosa od 5,0 Gb/s, što je oko 10 puta brže u odnosu na standardni USB 2.0, čime se znatno smanjuje vrijeme prijenosa podataka, a time štede vaše vrijeme i novac. Zahvaljujući većoj širini pojasa, izuzetno velikim brzinama prijenosa, boljem upravljanju napajanjem i vrhunskim radnim značajkama, USB 3.0 postavlja najnoviji globalni standard i omogućava upotrebu uređaja za pohranu velikog kapaciteta. Zahvaljujući tehnologiji Sync-N-Go više ne morate čekati da se oslobodi širokopojasna veza. Vaše ulaganje u uređaje koji koriste standard USB 2.0 zaštićeno je jer su starije verzije podržane.

Prikaz svih specifikacija
 • Provjerite je li vaš operacijski sustav na računalu Windows 7 ili noviji, a grafička kartica NVidia GeForce GTX650 Ti Boost ili novija i imate li najnoviji upravljački program.
 • Istovremeno može biti aktiviran samo jedan od načina rada G-Sync, ULMB i 3D vision. Ako se jedan od njih omogući, druga dva se moraju onemogućiti.
 • ULMB je omogućen samo pri 85, 100 i 120 Hz. 3D Vision je omogućen samo pri 100 i 120 Hz.
 • Kako biste mogli koristiti G-SYNC™, potrebna vam je NVIDIA grafička kartica s DisplayPort priključkom. Dodatne informacije potražite na web-stranici www.geforce.com/g-sync.
 • Ako imate bilo kakva pitanja vezana uz rad pri 144 Hz, obratite se izravno dobavljaču kartice.
 • Autorska prava NVIDIA Corporation, 2014. NVIDIA, NVIDIA G-SYNC i 3D Vision zaštitni su znakovi i/ili registrirani zaštitni znakovi tvrtke NVIDIA Corporation u SAD-u i drugim državama.
 • BATMAN: ARKHAM ORIGINS. Autorska prava Warner Bros. Entertainment Inc., 2013. Razvojni tim WB Games Montreal and Splash Damage. BATMAN i svi likovi, njihove osobnosti i srodni elementi zaštitni su znaci tvrtke DC Comics. Autorska prava 2013. Sva prava pridržana.
 • LOGOTIP WB GAMES, WB SHIELD: ™, autorska prava Warner Bros. Entertainment Inc. (s13)

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: