Ako želite više informacija, preuzmite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24pfs5231_12/24pfs5231_12_elr_.pdf" target="_blank">naljepnica Energy</a>
  Ako želite više informacija, preuzmite naljepnica Energy

  Izuzetno tanki Full HD LED TV

  Izuzetno tanki Full HD LED TV

  Kompaktan po pitanju dimenzija. Velik po pitanju svega ostaloga. Predstavljamo seriju 5200 tvrtke Philips. Budući da ima ugrađeno sveobuhvatno rješenje za zvuk s mogućnošću bežičnog povezivanja i pruža snažan zvuk, promijenit će način na koji doživljavate male televizore. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

5200 series Izuzetno tanki Full HD LED TV

60 cm (24"), Full HD LED TV, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 24PFS5231/12 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Izuzetno tanki Full HD LED TV

S tehnologijom Digital Crystal Clear

 • Picture Performance Index poboljšava svaki element gledanja

  Picture Performance Index poboljšava svaki element gledanja

  Picture Performance Index kombinira tehnologiju zaslona tvrtke Philips i napredne tehnologije za obradu slike u cilju poboljšanja elemenata percepcije: oštrine, pokreta, kontrast i boje. Bez obzira na izvor, uvijek ćete moći uživati u iznimno oštrim prikazima s nevjerojatnim detaljima i dubinom, najdubljim nijansama crne boje, najsvjetlijim bijelim nijansama i najživopisnijim sjajnim bojama, kao i prirodnim, živopisnim nijansama kože, svaki put.

 • USB za reprodukciju multimedijskih sadržaja

  USB za reprodukciju multimedijskih sadržaja

  Dijelite zabavu. Povežite USB memoriju, digitalni fotoaparat, mp3 reproduktor ili drugi multimedijski uređaj na USB priključnicu na televizoru kako biste uživali u fotografijama, videozapisima i glazbi uz pomoć jednostavnog preglednika sadržaja na zaslonu.

 • Digital Crystal Clear: za preciznost koju ćete željeti podijeliti

  Za prirodnu sliku iz bilo kojeg izvora tvrtka Philips osmislila je tehnologiju Digital Crystal Clear. Bilo da uživate u omiljenim emisijama, filmovima, vijestima ili ste jednostavno pozvali prijatelje na druženje, uživat ćete u svim sadržajima uz optimalan kontrast, boju i oštrinu.

 • Dva HDMI ulaza i Easylink za integriranu povezivost

  Izbjegnite neuredne kabele uz samo jedan HDMI kabel koji prenosi signale i slike i zvuka s uređaja na televizor. HDMI upotrebljava nekomprimirane signale, osiguravajući najveću kvalitetu od izvora do zaslona. Uz Philips Easylink trebat će vam samo jedan daljinski upravljač za većinu naredbi za televizor, DVD, BluRay, set top box uređaj ili sustav kućnog kina.

 • Nevjerojatan zvuk iz izuzetno kompaktnog rješenja za zvuk

  Predstavljamo najnovije rješenje za male zaslone. Sveobuhvatno rješenje za zvuk tvrtke Philips snažni je ugrađeni zvučnik koji možete koristiti i kao pametno postolje televizora. Donosi savršenu kombinaciju zvučnika koji filmove čine realističnijima, igre podižu na novu razinu, a vašim ušima daruju zvučni užitak. Zahvaljujući bežičnom povezivanju možete reproducirati ono što želite, kad to želite – bez napora, u zvuku nevjerojatne kvalitete. Zahvaljujući bijelo-srebrnoj kombinaciji, izgledat će savršeno u svakoj prostoriji.

 • Novi integrirani HEVC standard za uživanje u FHD kvaliteti

  Novi integrirani HEVC standard omogućuje vam uživanje u prijenosima u FHD rezoluciji

 • Elegantna bijela boja svaku će prostoriju učiniti modernom

  Znamo da želite mali televizor koji jednako dobro izgleda i radi. Stoga je naš dizajnerski tim spojio elegantni okvir od profinjene bijele boje i završne obrade od brušenog metala kako bi kreirao svjež, moderan dizajn koji uljepšava prostoriju u kojoj se nalazi.

 • Kompaktni prijenosni televizor: dizajniran da bude tamo gdje je zabava

  Moderan, kompaktan i lagan. Vaš televizor malog zaslona omogućava vam da omiljene programe pratite dok ste u kuhinji, budete u tijeku s vijestima dok radite u garaži i ne propustite najnovije sportske rezultate dok roštiljate. Televizor koji je u ovoj mjeri prijenosan voli biti tamo gdje je zabava!

 • Sveobuhvatno rješenje za zvuk s bežičnim Bluetooth zvučnikom

  Nijedan mali televizor nije zvučao ovako dobro. Moći ćete savršeno jasno čuti sve detalje uz bogate, snažne basove. Brojni zvučnici za reprodukciju srednjih, visokih i niskih tonova jamče reprodukciju realističnog zvuka izvrsne kvalitete zahvaljujući kojemu će filmovi, emisije, igre i glazba zvučati bolje. Osim toga, bežično Bluetooth povezivanje olakšat će vam reprodukciju omiljenih pjesama i popisa u vrhunskoj kvaliteti zvuka.

Prikaz svih specifikacija
 • Elektronički vodič kroz programe i stvarna vidljivost (do 8 dana) ovisi o državi i operateru.
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • (Philips) kompatibilnost samo s određenim reproduktorima tvrtke Philips.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: