LCD monitor sa značajkom Miracast

  LCD monitor sa značajkom Miracast

  Lako dijelite zaslon

  Novi monitor Blade 2 tvrtke Philips sa značajkom Miracast omogućava bežično dijeljenje Full HD sadržaja s malog zaslona na velikom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Brilliance LCD monitor sa značajkom Miracast

Blade 2, 58, 4 cm (23"), 1920 x 1080 239C4QHWAB/00 Pronađi slične proizvode

Lako dijelite zaslon

tanje i laganije znači veće i svjetlije

 • IPS LED tehnologija za širokokutno gledanje osigurava precizan prikaz slika i boja

  IPS LED tehnologija za širokokutno gledanje osigurava precizan prikaz slika i boja

  IPS zasloni koriste naprednu tehnologiju koja omogućava izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, što znači da se zaslon može gledati iz gotovo bilo kojeg kuta – čak i kada se koristi način rada zakretanja 90 stupnjeva! Za razliku od standardnih zaslona, IPS zasloni pružaju nevjerojatno čistu sliku živopisnih boja, što ih čini idealnima za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primjene koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku.

 • SmartImage: optimizirane, korisniku prilagođene značajke zaslonskog prikaza

  SmartImage: optimizirane, korisniku prilagođene značajke zaslonskog prikaza

  SmartImage je ekskluzivna vrhunska tehnologija tvrtke Philips koja omogućava analizu sadržaja prikazanog na zaslonu i pruža optimizirane radne značajke zaslona. Korisniku prilagođeno sučelje omogućava odabir raznih načina rada kao što su Office (ured), Image (slika), Entertainment (zabava), Economy (ekonomičnost) i slično, u skladu s primjenom. Na temelju odabira, SmartImage dinamično optimizira kontrast, zasićenost boje te oštrinu slike i videozapisa radi postizanja najboljih radnih značajki zaslona. Način rada Economy omogućava značajnu uštedu. Sve u stvarnom vremenu pritiskom jedne tipke!

 • SmartTxt za optimiziran prikaz teksta

  SmartTxt za optimiziran prikaz teksta

  SmartTxt je sofisticirani algoritam koji pospješuje prikaz aplikacija koje prikazuju tekst kao što su PDF dokumenti ili eKnjige, za koje je obično potrebno dodatno fokusiranje i koncentracija. Značajka SmartTxt povećava kontrast i izoštrenost rubova teksta radi bolje čitljivosti. Čitljivost je optimizirana podešavanjem zaslonskog prikaza nijansi sive i ravnoteže bijele boje, svjetline i kontrasta.

 • SmartKolor za bogate, živopisne slike

  SmartKolor za bogate, živopisne slike

  SmartKolor je sofisticirana tehnologija za bolji prikaz boja koja omogućava bolji prikaz raspona boja na zaslonu. Pojačavanjem RGB prikaza na zaslonu, ova značajka osigurava prikaz bogatih, živopisnih slika, izvanrednih fotografija i videozapisa.

 • Bežično gledajte Full HD sadržaj uz Miracast

  Bežično gledajte Full HD sadržaj uz Miracast

  Tehnologija Miracast omogućava bežično dijeljenje sadržaja s većine Android® uređaja na monitoru tvrtke Philips uz Full HD kvalitetu videozapisa i 5.1-kanalni zvuk.

 • Tehnologija MHL za uživanje u mobilnom sadržaju na velikom zaslonu

  Tehnologija MHL za uživanje u mobilnom sadržaju na velikom zaslonu

  Mobile High Definition Link (MHL, mobilna veza visoke rezolucije) mobilno je audio/video sučelje za izravno povezivanje mobilnih telefona i drugih prijenosnih uređaja sa zaslonima visoke rezolucije. Pomoću opcijskog MHL kabela možete jednostavno povezati svoj mobilni uređaj s tehnologijom MHL i veliki Philips MHL zaslon i gledati kako će vaši HD videozapisi zaživjeti popraćeni digitalnim zvukom. Sada možete uživati u igrama, fotografijama, filmovima i drugim aplikacijama s mobitela na velikom zaslonu, a istovremeno i puniti svoj mobilni uređaj, zahvaljujući čemu nikada u ključnom trenutku nećete ostati bez napajanja.

 • SmartContrast 20 000 000:1 za nevjerojatne, bogate crne nijanse

  SmartContrast 20 000 000:1 za nevjerojatne, bogate crne nijanse

  Želite ravni LCD zaslon s najvišim kontrastom i najživopisnijom slikom. Napredna tehnologija obrade video signala tvrtke Philips u kombinaciji s jedinstvenom tehnologijom ekstremnog zatamnjenja i pojačavanja pozadinskog osvjetljenja rezultira živopisnom slikom. SmartContrast povećava kontrast, uz iznimnu razinu crne boje i precizan prikaz tamnih nijansi i boja. Stvara jasnu, realističnu sliku visokog kontrasta i živih boja.

 • Moderan, izuzetno tanki dizajn za suvremeni izgled

  Novi asortiman monitora tvrtke Philips koristi izuzetno tanke LED diode najnovije generacije koje omogućavaju mnogo tanji dizajn monitora u odnosu na prethodne generacije. Tanak dizajn nije samo estetski privlačan nego i štedi prostor na stolu!

Prikaz svih specifikacija
 • Ovaj monitor tvrtke Philips ima MHL certifikat. Međutim, u slučaju da se vaš MHL uređaj ispravno ne poveže ili ne radi, provjerite odjeljak s čestim pitanjima za MHL uređaj ili se obratite izravno dobavljaču. Pravila proizvođača uređaja možda nalažu kupnju posebnog MHL kabela ili adaptera njihove robne marke kako bi se osigurao odgovarajući rad
 • Stanje pripravnosti/isključivanje uštede energije za ErP nije primjenjivo za funkciju MHL punjenja
 • Zahtijeva opcionalni MHL certificiran mobilni uređaj i MHL kabel (nije u kompletu). Kompatibilnost provjerite kod dobavljača MHL uređaja.
 • Riječ/zaštitni znak "IPS" i srodni tehnološki patenti pripadaju svojim odgovarajućim vlasnicima.
 • Smart vrijeme reakcije je optimalna vrijednost dobivena ispitivanjem GtG ili GtG (C/B).

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: